Şimdi Ara

[SATILIK] Sıfır BF 4, FIFA 14 ve 1 Yıllık US PSN+ [PS4]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar piyasadaki PS4 kıtlığı yüzünden bikaç ay daha PS4 almıycam gibi duruyor... PS4 alırım diye daha önceden aldığım oyunlar ve PSN+ Kodu, 1 aydır durduğu yerde yatıyor. Bende bende yatıcağına bari PS4 alabilenin işine yarasın diye gayet uygun bi fiyattan satma kararı aldım...

# Oyunlar alıcı ödemeli olarak, sadece yurtiçi kargo ile yollanıcaktır. Ankarada oturmaktayım fakat işlerim dolayısı ile elden verme şansım malesef yok...
    # Takas yoktur.
    # Ödeme sadece EFT/Havale şeklindedir. Kapıda ödeme seçeneği veya sanalpazar kullanmıyorum...
    # Bu türde gelicek takas mesajları, şu kadar olsun kargoyu sen öde bu kadar olsun ben ödiyim mesajları, şu kadar olsun sanalpazara aç bu kadar olsun sahibindene aç veya hepsine 100 TL veririm hesap noyu gönder tipi ölücü mesajlar cevaplanmayacaktır...
    # Oyunlar aldığınızın ertesi günü kargoya verilir.
    # PSN+ Kodu, ücret transferi gerçekleştikten sonra mesaj ile gönderilir...

[SATILIK] Sıfır BF 4, FIFA 14 ve 1 Yıllık US PSN+ [PS4]

Oyun: Fifa 14 - SATILDI
    Durumu : Sıfır Jelatininde
    Region : ALL
    Fiyat : 120 TL

Oyun : Battlefield 4 - SATILDI
    Durumu : Sıfır Jelatininde
    Region : ALL
    Fiyat : 120 TL

PSN Plus : US Bölge - SATILDI
    Süresi : 1 Yıllık
    Durum : Kod Yollanıcaktır
    Fiyat : 100 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 3 Şubat 2014; 13:46:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar hocam fiyatlar çok iyi
    Daha dün plus kodunu almasaydım direk sizden alırdım
  • fifa için PM
  • PSN+ Üyeliği Satılmıştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 28 Ocak 2014; 14:21:39 >

• Merakımı mazur görün sanalpazar neden kullanmıyormusunuz ?
  • Ben 2006 üyesiyim bu forum üzerinden çok rahat 100 den fazla sadece xbox ps3 oyunu alıp satmışımdır. Ticari amaç içinde değil, kendim bireysel kullandığım ve kullanacağım oyunları alıp sattım... O yüzden çok kepazeliğe denk geldim... insanlar sanalpazar gittigidiyor üzerinden oyunları alıyor, oyunları ellerine geçince içinden kitapçığını alıyor, limited edition falansa haritasını, artbookunu falan alıyor, kendi çizik dvdsini benim gönderdiğim çiziksiz dvd ile değiştiriyor, dvd kapağını alıp kendi printerdan döktüğü kapağı koyuyor sonrada onay vermeyip geri gönderiyorlar... Benim işim belli gücüm belli bunların takibiyle falan uğraşamıyorum...

Bende sanalpazar manalpazar kullanmayı bıraktım... 8 senedir forum üyesiyim, ikinci el mesaj sayım artısn diye her ilana sırayla güzel fiyat yazıp gitmem, yıldız fazla gözüksün diye satın aldığım üründen referans isteme gibi bi saçmalık yapmam, zaten referans sisteminden daha eski bi üyeyim... Sadece oyun değilde genel olarak baktığınızda 8 yılda sadece 2.el kısmından 200 250den fazla alıverişim olmuştur, 1 tanesinde dahi en ufak bi sorun çıkmamıştır...

O yüzden güvenen alsın, güvenmeyen almasın demekten başka çarem kalmıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 28 Ocak 2014; 15:40:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Ben 2006 üyesiyim bu forum üzerinden çok rahat 100 den fazla sadece xbox ps3 oyunu alıp satmışımdır. Ticari amaç içinde değil, kendim bireysel kullandığım kullanacağım oyunları alıp sattım... O yüzden çok kepazeliğe denk geldim... insanlar sanalpazar gittigidiyor üzerinden oyunları alıyor, oyunları ellerine geçince içinden kitapçığını alıyor, limited edition falansa haritasını, artbookunu falan alıyor, kendi çizik dvdsini benim gönderdiğim çiziksiz dvd ile değiştiriyor, dvd kapağını alıp kendi printerdan döktüğü kapağı koyuyor sonrada onay vermeyip geri gönderiyorlar... Benim işim belli gücüm belli bunların takibiyle falan uğraşamıyorum...

Bende sanalpazar manalpazar kullanmayı bıraktım... 8 senedir forum üyesiyim, ikinci el mesaj sayım artısn diye her ilana sırayla güzel fiyat yazıp gitmem, yıldız fazla gözüksün diye satın aldığım üründen referans isteme gibi bi saçmalık yapmam, zaten referans sisteminden daha eski bi üyeyim... Sadece oyun değilde genel olarak baktığınızda 8 yılda 200den fazla alıverişim olmuştur, 1 tanesinde dahi en ufak bi sorun çıkmamıştır...

O yüzden güvenen alsın güvenmeyen almasın demekten başka çarem kalmıyor....

saol hocam sadece merak ettim

Bilgilendirme için teşekkürler pm attım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uncharted 4 ve PES 21 alınık
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 31 Ocak 2014; 17:34:35 >
  • PM ATARMISINIZ FIFA 14 ALICISIYM
  • keşke başka seçeneklerde olsaydı da gerçekten güvenilir birinden alışveriş yapabilseydim.
    3'ü de mevcut :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi satılmıştır... Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.