Şimdi Ara

Satıldı Sıfır Be Quiet 140 mm fan 2 adet Fiyat Düştü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satıldı Sıfır Be Quiet 140 mm fan 2 adet Fiyat Düştü!

Fanlar hiç kullanılmadı. Sessiz, performanslı fanlardır. Ankara içi elden teslim ya da kargo ile gönderilir.

Satıldı Sıfır Be Quiet 140 mm fan 2 adet Fiyat Düştü!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 250 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Satış devam etmektedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furkanydn nicki arkadaşımız fanların ücretini göndermiştir. Pazartesi günü kargoya verilecektir. Güle güle kullanın.

Düzenleme: Kargo gönderilmiştir.

Düzenleme 2: Ürün sorunsuz bir şekilde kendisi tarafından teslim alındı. Furkan Bey, bugün tarafıma dönüş yapmış ve beni suçlayıcı ithamlarda bulunmuştur. Bana göre bu ürün performanslı, sessiz ve kaliteli bir ürün. Soğutması, hava akışı güzel. İncelemeleri de ortada. Verdiği değerler tablo olarak sitesinde duruyor, o da ortada. Ürünlerin performansını beğenmemiş olabilirsiniz. Bu herhangi bir üründe olabilir. Beklentiniz fan için arşa mı çıkmış ben bunu bilemem. Kendisiyle bir süre Whatsapp'dan konuştuk. Konuşma boyunca terbiyesizlik yapmaya devam etmiştir. Ne olursa olsun bu size tarafıma terbiyesizlik yapma hakkını vermez. Özür dileyin söyledikleriniz için, fanları sizden geri alayım dediğimde ise bunu kabul etmemiştir. Ürünleri benden geri alsanız boşuna kargo ödemiş oluyorum gerek yok demiştir. Durum ortadadır. Çözüm önerilerimi reddetmiştir. Bu durumda yapabileceğim bir şey yoktur. Kendisine hiçbir kötü sözüm olmamıştır. Kendisinin ise bana çok olmuştur. Whatsapp konuşmaları telefonumda durmaktadır. Kendisine biriyle nasıl konuşulur, nasıl davranılmalıdır gidip ders almasını öneriyorum. Benden özür dilediği takdirde ürünleri geri alacağım. Birde utanmadan referansa bir puan vermiştir. Yorum bile yazmamıştır çünkü yazacak bir yorumu yok. Haksız olduğunu bildiğinin ispatıdır. Kendisi ürünleri geri vermemek ve verdiği ücreti de geri almak istiyor sanırım. Bunun başka bir açıklaması yok. Dediğim gibi söylediklerinden dolayı özür dilediği takdirde ürünleri geri alıp, ücretini kendisine göndereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cato16 -- 21 Nisan 2022; 23:39:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.