Şimdi Ara

SATILIK SIFIR 3GB GALAXY OC GTX660Tİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Urun amerikadan sifirdir kutusunu ilk acan siz olacaksiniz. Bir adetini ben actim normalde iki adet fakat digeri bir arkadasima reservelidir. Suan sifir olani satiliktir. Her ikisini SLİ icin isteyen olursa ayriyeten irtibata gecebilir.

Fiyat 850 liradir.Urun ozelliklerini asagidaki linkten
    gorebilirsiniz. Maliyetini alan arkadasa fatusadini bizzat gonderecegim.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814162119

İncelemeler ve gorusler
    http://hardforum.com/showthread.php?t=1712466&page=3

3d mark 11 puani P9432 dir. Zaten ustteki linktende insanlarin ortalama puanlarini gorebilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erceste -- 12 Eylül 2012; 11:53:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Ancak garantili GTX680 ve benimde satışa koyduğum 670'lerin fiyatlarına göre, garantisi olmayan ve düşük model bir kartın (özel soğutma olsa dahi) fiyatı yüksek gibi. Revizyon olması gerekebilir.
    CORSAIR Hydro Serisi™ H60
    ZOTAC 4GB GeForce GTX670
    OCZ Vertex4 128 GB SSD
    OCZ ZX 1000 Watt 80 Gold+ Modüler PSU
    SEAGATE 2X2 TB 64 MB Cache SATA3 SV35 HDD
    PIONNER DVR-S19FXV LabelFlash DVD Yazıcı
    COOLER MASTER HAF X942 Black Edition
    LG 23" D2342 3D LED Monitör
    LOGITECH G19 Oyuncu Klavye
    LOGITECH G300 Oyuncu Mouse
  • Hocam daha ilanı yeni açtım ne çabuk inceledinizde hemen revizyon istiyorsunuz. Sizin ilanınızı bilmiyorum ama bu kartın 3GB olduğunu sıfır olduğunu Galaxy ve Evga ların nasıl olduğunu yanında oyun hediyesinin olduğunuda yazsaydınız.

İnanın bu forumda insanın bişey sattığına satacağına pişman ediyosunuz. İnsanlar zaten fiyatına bakar yorumlar ilan günlerce askıda kalırsa zaten anlaşılırki bu ürün satılmıyor gereken yapılır.

Orijinalden alıntı: erceste

Hocam daha ilanı yeni açtım ne çabuk inceledinizde hemen revizyon istiyorsunuz. Sizin ilanınızı bilmiyorum ama bu kartın 3GB olduğunu sıfır olduğunu Galaxy ve Evga ların nasıl olduğunu yanında oyun hediyesinin olduğunuda yazsaydınız.

İnanın bu forumda insanın bişey sattığına satacağına pişman ediyosunuz. İnsanlar zaten fiyatına bakar yorumlar ilan günlerce askıda kalırsa zaten anlaşılırki bu ürün satılmıyor gereken yapılır.

Hocam niye bu kadar alınıyorsun ve pişman oluyorsun anlamadım.

Gönül bağın yoksa ve gerçekten satmak için ilan açıyorsan, ilanın altında "her türlü yoruma açıktır" diye belirtiyorsa ve buna rağmen yorum istemiyorsan, sahibinden.com üzerinden sat o zaman.

Neyse hocam sana hayırlı satışlar...
    CORSAIR Hydro Serisi™ H60
    ZOTAC 4GB GeForce GTX670
    OCZ Vertex4 128 GB SSD
    OCZ ZX 1000 Watt 80 Gold+ Modüler PSU
    SEAGATE 2X2 TB 64 MB Cache SATA3 SV35 HDD
    PIONNER DVR-S19FXV LabelFlash DVD Yazıcı
    COOLER MASTER HAF X942 Black Edition
    LG 23" D2342 3D LED Monitör
    LOGITECH G19 Oyuncu Klavye
    LOGITECH G300 Oyuncu Mouse

• Alıntım yok anlamadan dinlemeden sırf ucuz hafiyelik yapmak adına yorum yapanlara sözüm. Neyse hocam haklısın en iyisi forum fiyatlarına sahibinden.com, sanal pazara ilan açmak . Oradakiler nasiplensin mezar ve ölü düşkünleri belki oradada da var ama ilan baltalamak adına; ilanı incelemeden, ne satıldığını bilmeden ve görmeden ilanın altına yorum yapılmıyor haklısın Saol.

4 gb 670'ini 900'den satıyor Sizin karta da o yüzden yorum yapmış olabilir.

Biraz önce de benim ilanıma yorum yaptı.

Ama yorumlardan rahatsız olmayalım.

Her yorum değerlidir.

Tabi Siz de şunu unutmayın yurdışı kartların garanti mevzusu risk taşır. Herkes için.

Ayrıca 1080p çözünürlük için 1-3 sene boyunca oyunların kullanacağı video RAM miltarı 1.5 - 2 GB arası olacaktır. Fazlası çoklu monitör veya 2500x1600 çözünürlükte oyun oynamak isteyenler için gerekli olabilir.

Bence bu ara benim 680'imden, badboy'un 670'inden, sizin 660'nızdan ziyade alınası kartlar 450 - 550 TL arasına satılan 570 veya 580'ler Fiyat/performans lideri kartlardır.
    Önümüzdeki 12 ay F/P oranları en yükseğe çıkacak olan kartlar bunlar. 460'ın F/P liderliğini elinden aldılar.
    Ürünlerimiz farklı alanlarda güzel ama F/P lideri değil bu da bir gerçek belirtmek de fayda var.

İyi alış verişler dilerim.
    *Alış veriş yaptıklarım Öztin - kachus - baltimorro - cavador - azimbilgisayar - hysteria35 - acr - anubis2005 - 6.cadde - rapkolik87 - CrySystem - bruce66 - bilalemre83 - leorin - skksgk - rauforbay - Asopos - nOnAME* - evren - Kuzey19 - ftderbeder - onder.t - demircibu - Dammnation - sktem - WWF - dESiLVer - fenerli_ulash - mrxpsp3 - Athlon - erkinkose - Fetih1453|TR - necropotance - Garuda - keteci66 - vahittoker - Pisimiyav

*SanalPazar, GG kullanmıyorum.

*İlanlarıma forum kuralları dahilinde herşeyi yazabilirsiniz. Fiyat yorumu yapabilirsiniz, indirim isteyebilirsiniz, ürünü veya fiyatı eleştirebilirsiniz.
    *Atılan Her PM için cevap yazmayabileceğimi de biliniz.
    *Herkese dürüst, şeffaf ve güvenli alış verişler dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.