Şimdi Ara

Satilik sifir 1 TB Playstation 4 ultimate player edition kapali kutu acilmamis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Almanya dan almış olduğum playstation 4 1 TB hafızasiyla ultimate player edition sıfır kapalı kutu olarak satıyorum. Fatura tarihi 15-07.2015. Ürün hiç açılmadı.

Sadece pm den ulaşabilirsiniz bana.
    takas ve pazarlık yoktur.
    fiyat : 1350 tl

Saygılar
     Satilik sifir 1 TB Playstation 4 ultimate player edition kapali kutu acilmamis Satilik sifir 1 TB Playstation 4 ultimate player edition kapali kutu acilmamis
     Satilik sifir 1 TB Playstation 4 ultimate player edition kapali kutu acilmamis Satilik sifir 1 TB Playstation 4 ultimate player edition kapali kutu acilmamis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solomon_47 -- 16 Temmuz 2015; 15:13:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Şu anda 12 taksitle vede sony eurasia resmi garantili olarak 1399 a satılmakta zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ereneren

Şu anda 12 taksitle vede sony eurasia resmi garantili olarak 1399 a satılmakta zaten :)

Hocam 1 TB sony garantili o fiyata nerde acaba bende bakiyorum almi düşünüyorum da bulamadım yardımci olurmusunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kings_prestigee

quote:

Orijinalden alıntı: ereneren

Şu anda 12 taksitle vede sony eurasia resmi garantili olarak 1399 a satılmakta zaten :)

Hocam 1 TB sony garantili o fiyata nerde acaba bende bakiyorum almi düşünüyorum da bulamadım yardımci olurmusunuz ?

dün kampanyası vardı 1399 a 7 tane aldım :) bugün 1439 yapmışlar buyrun

http://urun.n11.com/sony-playstation-4/playstation-4eurasia-ultimate-player-1tb-edition-P69225004?OM.zn=MainPageMainSlider&OM.zpc=ps4%20P69225004&OM.bzn=MainPageMainSlider&OM.OSB=ps4%20P69225004&OM.mfr=PageView%20Count%20%3E%20-1

• Aynen bangır bangır reklam Yaptılar 1450 tl Sony mağazalarındaki satış fiyatı."1tb"

• Ürün satıldı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alinik PS4 Oyunlari - 6 ADET
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.