Şimdi Ara

SATILIK SENNHEISER PC 350 PRO GAMING KULAKLIK + CREATIVE SoundBlaster X-Fi Xmod Ses Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kulaklık yaklaşık 2 ay kullanılmıştır ve 17 AY garantisi vardır, sıfırdan farkı yoktur, orjinal kutusundadır. Piyasadaki ÇİN yapımı taklitlerden değil ORJİNAL METAN GARANTİLİ ÜRÜNDÜR. Kulaklığın Türkiye satış fiyatı 400TL civarındadır.

TAKAS yoktur ve KARGO alıcıya aittir.

FİYAT: 250TL

Sennheiser PC 350 Satış fiyatı ve Teknik özellikleri

SATILIK SENNHEISER PC 350 PRO GAMING KULAKLIK + CREATIVE SoundBlaster X-Fi Xmod Ses Kartı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi name -- 18 Ekim 2010; 16:41:06 >

• ürün garanti kapsamında mıdır,belirtirseniz daha iyi olur..

hayırlı satışlar dilerim.
  • Metan Garantilidir
  • napıyo şimdi bu kulaklık oyunun takıldığımız yerlerini kendimi geçiyo şaka tabi parasızlığın gözükörolsun hayırlı satışlar
  • teşekkürler
  • vay be 400 liraya kulaklık ha millet bu fiyata ses sistemi alıyor ya bir dinlemek isterdim verdiği sesihayırlı satışlar
  • Teşekkürler Kulaklığı araştırırsan oyun severler için vazgeçilmez olduğunu, kalitesini ve performansını görebilirsin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SES KARTI FORUM DIŞINA SATILMIŞTIR, KULAKLIK İÇİN SATIŞA DEVAM.
  • Fiyatın acil revize olması lazım .
  • Neye göre peki :)
  • Kullanım durumuna göre 25-30 liralık bir indirim yapılabilir, sen 500 e de almış olabilirsi, ürün senin fiyatı sen belirlersin fakat bu fiyat cok bu durumda. bende kullandım 1 sene kadar bende ucuk bir fiyata almıstım shop4gamers dan 70 lira falan düşmüş fiyatı 325 lira şuan.
    http://www.shop4gamers.com/main/sennheiser_pc350_progaming_kulaklik-190-66-2.html

ses kartı olsa vaz gecilmez olurdu sanırım. güzel ürün. hayırlı satışlar tekrar.

• İşte bilmeden ezber konuşmaların sonucu. Türkiye'de hiçbir yerde bu kulaklığın sıfırı 325TL ye satılmaz. Shop4gamers daki fiyatında ne kadar eski olduğunu(sen 1 sene diyorsun bence daha fazla) ve zaten kulaklığın stoklarda olmadığını bildiğindende eminim. Laf olsun torba dolsun diye konuşman üzücü.

İlanımı kirletmemen için daha fazla yazma. Bilmeden yorum yapıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi name -- 19 Ekim 2010; 11:15:59 >
  • Kişinin ürün satması tabikide güzel bişe hepimiz birşeyler satmak istiyoruz, lüt fen arayıp stoklarda olmayan kulaklıgın durumu ve gelmesi halinde fiyatın nekadar olacagını sorarmısınız, bu konuyada bendede başka cevap gelmez.

Telefon: 0216 410 4065
    Faks: 0216 361 1409
    Adres: İnönü Caddesi Sümko Sitesi L-4 Blok 17/4 Kozyatağı/İstanbul
    Mail/MSN:
    admin@shop4gamers.com
  • Kulaklık gelmesi dahilinde ürünün fiyatıda 390-410 arası bırsey olacak. Sormaya gerek yok, bundan başka seceneğı yok. Stabil fiyat olculerı bu arkadaşım. Herşeyin ortada olduğu birşey için tartışıyoruz burada. Senin niyetin belliki bozuk. Çamur at izi kalsın olayındasın sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi name -- 19 Ekim 2010; 21:10:42 >
  • Seni ne tanıyorum ki neden çamur atayim olamaz bukadar kuruntu. Eleştiri yapamıyacakmıyız biz? revize edilemsi gereken bir fiyat dedim bunları kaldıramıyorsan ürün satmalımıyım satmamalımıyım diye sorgula kendini, insan eleştiriye herzaman acık olmalı ben ilk defa birine almıyacagım ürün hakkında yorum yaptım oda bildigim iki sene kullandııgım ürün oldugu için yazdım, pes doğrusu.
  • Arkadaşım eleştiri her zaman olabilir ama seninkisi bilgisiz bir eleştiri. Sen, bir sitenin 2 yıl önceki ve stoklarında olmayan bir ürünün fiyatı ile karşılaştırma yapıyorsun. Üzerine birde sanki orayı aramışta bilgi almışcasına bana telefon numarası ve email adresi verip öğen diyorsun. Verdiğin o sitenin sahibini, msn den konuşabilecek kadar tanıyorum. Bu ürün stoklarda olsa onlarda 390-410 arası bir fiyat biçecekler. Bunu arayıp soran herkes öğrenebilir fakat sen arayıpda sormuş ve fıyat 325 olacakmış gibi bilgisizce yorum yapıyorsun.

Bende artık başka yorum yapmak ıstemıyorum çünkü cahille aşık atamam.
  • pekala, aramama gerek yok cünkü ben icerisindeyim iki yıl falanda değil bahsettiğin süre, sikayet edip yazılarımı sildirebilirsin istersen 500 ü sat beni ilgilendirmez .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.