Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK SENNHEISER MOMENTUM TRUE WIRELESS 2 (SATILDI) Satın Al 15 Haziran 2022 10:14 1 1 SATILIK SENNHEISER MOMENTUM TRUE WIRELESS 2 (SATILDI) 14 Nisan 2020 tarihinde hepsiburada - hifilife mağazası üzerinden almış olduğum bu kalıklığı satıyorum arkadaşlar. Kulaklıkta çok ince çizikler dışında kozmetik açıdan kusursuzdur ve full kutu içeriği ile gönderilecektir.Takas düşünmüyorum. Fiyatın da güzel bir fiyat olduğunu sanıyorum.İyi günler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK CREATIVE SOUND BLASTER AE-7 SES KARTI SATILIK ARCHER C80 | AC1900 KABLOSUZ MU-MIMO WI-FI ROUTER [SATILDI] SATILIK ASUS ROG STRIX XG279Q 27" 170HZ 1MS MONİTÖR (SATILDI) SATILIK 3 X PHANTEKS HALOS DIGITAL FRAME(140MM)