Şimdi Ara

SATILIK Seasonic X-1000 Platinum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar üst dezey sistemimi bir bir satmaya devam ediyorum bu parçada sistemdeki en kral parçalardan biri kullanıcısı yani ben kıl olduğum için titiz kullandım. garantili full kutulu bir ürün daha 21 yada 22 ay garantisi var arayıp konuşmak isteyenler için cebim 0542 248 34 88 dir yada pm atabilirsiniz sıfırına 650 tl ben 450 liraya satıyorum, max 2 ay aktif kullanıldı daha fanının çalıştığını duymadım bende öevüyorlar ama boşa değil bu güç kaynağını şu anda Dünyadaki en iyi Psu bence incelemesine buradan bakabilirsiniz
    http://www.techpowerup.com/reviews/Seasonic/P1000/
    bu fiyattan aşağıya kesinlikle satmayacağım bu ürün için pazarlık yapmıyorum bilginize başka ürün olsa olurdu ama bu ürün ayrı ilerde de kullanılabilme ve platinum olması bakımından ilgilenen arkadaşlar kargo alıcı ödemelidir orjinal kutusunda full aparat ve faturalı olarak gönderilecektir.
    SAYGILAR,SELAMLAR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceman_54 -- 1 Ağustos 2012; 21:31:02 >

• mükemmel bir psu..Allah bizlere de nasip eder inş.. kıymetini bilen birisine gitmesini dilerim, ii satışlar..
  • amin zaten satsam mi sat ma sam mi 450 den aşağıya vitrine koyacağım tam şaheser alet çok seviyorum full klas.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyutları nedir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiachi

boyutları nedir hocam

unuttum kardesim. Satalı 3 ay oldu. Internetten bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam hocam tesekkur ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.