Şimdi Ara

SATILIK Seasonic 620W Modüler PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam ismi "Seasonic M12II-620 Evo Edition" olarak geçiyor. Geçen ay Teknobiyotik'ten topladığım yeni sistemde tercih ettim. Sonra birden uygun fiyata 980Ti SLI yapma imkanı doğduğu için Corsair 1000W'a yükseltmem gerekti PC'yi, o yüzden bunu satıyorum. Garantisi yaklaşık 23 ay var, çok temiz ve sorunsuzdur + sticker'ı dahil tüm kutu içeriği vardır.

Belirttiğim gibi sadece 1 ay kullanıldı ve PSU'ya %50 yüklenildiğini bile sanmıyorum çünkü kullandığım süre boyunca sistemde ekran kartı yoktu ve Intel HD Graphics ile idare ediyordum :) Şu an ise kutusunda duruyor.

80+ plus sertifikalıdır, tek 12v kanaldan 48A ya da çift kanaldan 24A güç verebiliyor ve 980Ti, Titan X, 970SLI gibi ekran kartlarını rahatlıkla çalıştırabilirsiniz.

Satış Fiyatı: 200TL

SATILIK Seasonic 620W Modüler PSU  SATILIK Seasonic 620W Modüler PSU  SATILIK Seasonic 620W Modüler PSU  SATILIK Seasonic 620W Modüler PSU  SATILIK Seasonic 620W Modüler PSU  SATILIK Seasonic 620W Modüler PSU

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDragonKnight -- 2 Mayıs 2016; 18:14:02 >

• 300 tl ye aldığın poweri 150 tl ye neden satıyorsunuz.bende aynısının yarı moduler olan ilk versiyonu var , şimdi alsammı diye bir şeytan dürtüyor beni
  • arkadaşla anlaştık bana rezerve etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozyayla2015

arkadaşla anlaştık bana rezerve etti

İyi ettiniz bu fiyata on numara beş yıldız power

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

300 tl ye aldığın poweri 150 tl ye neden satıyorsunuz.bende aynısının yarı moduler olan ilk versiyonu var , şimdi alsammı diye bir şeytan dürtüyor beni

Çabuk satılması için dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozyayla2015

arkadaşla anlaştık bana rezerve etti

Almaktan vazgeçti, ürün hala satışta.
  • Ürünün sıfıra yakın durumu, kutu içeriği ve garantisini göz önüne alarak fiyat 200TL'ye revize edilmiştir.

Rezerve eden arkadaş almadığı için hala satıştadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Powerboost PSU 650W
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PM :)
  • LastGuard nickli arkadaşa satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.