Şimdi Ara

SATILIK SEAGATE 2 TB HARİCİ HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK SEAGATE 2 TB HARİCİ HD
    Forumdan çok sevdiğim bir arkadaştan aldığım 2 tb harici harddiski artık ihtiyacım olmadığından satmak istiyorum.ürün çok temizdir ve sadece arşiv için kullanılmıştır.daha naylonları üstündedir.kutusu vardır.izmir içi elden teslim tercihimdir.ürünün tanıtım linki aşağıdadır.şehir dışına önce havale sonra kargo şeklindedir.garantisi olup olmadığını bilmiyorum.seri numarasından bakılabilir.

bi türlü resim yükleyemedim.isteyene mail olarak kendi resimlerini atabilirim.

http://www.vatanbilgisayar.com/harici-harddisk/seagate-stca2000200-3,5-2tb-backup-plus-usb30--usb20-siyah-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=61353
    Fiyat : 175 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyatı şuan vatanda %25 indirimle 206 tlBilgilendirme amacıyla yzdım hayırlı satışlar
  • ilan ve içerikdeki farklılıgı farketmedınmı dostum
  • DÜZELTTİM.UYARINIZ İÇİN TŞK.

• bülent abimize ürünü ben sattım.kendisi kullanmış olduğu ürünleri dikkatli ve titiz kullanır.ürünün benim sattığım ilandaki resmini ilana ekliyorum.çünki bu ürünün diğer goflexlerden farkı yeni kasa olmasıdır.şu anda mağazalarda satılan backup plus modeli ile bu ürünün görüntüsü tıpatıp aynıdır.ürünün diğer özelliği docklu olmasıdır.alttaki docku çıkardığınızda herhangi sata portlu bir harddiski hatta 2.5 bile olsa farketmez harici olarak kullanılmasını sağlar.

• aynısını kullanıyorum hatta tıka basa doldu ama bu dock olayını anlamadım nasıl çıkartıyoruz onu? garantiden çıkmazmı ozaman yoksa tak çıkart gibi birşeymi hiç denemedim 2 yıla yakın kullanıyorum daha jelatinleri duruyor sağlam harddisktir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

aynısını kullanıyorum hatta tıka basa doldu ama bu dock olayını anlamadım nasıl çıkartıyoruz onu? garantiden çıkmazmı ozaman yoksa tak çıkart gibi birşeymi hiç denemedim 2 yıla yakın kullanıyorum daha jelatinleri duruyor sağlam harddisktir

garanti ile ilgisi olan bir durum değil.ürünün alt kısmında ayrı gibi duran dikdörtgen bir parça var.zaten ona usb ve güç kablosunu bağladığımız yer.onu elinizle sıkıca kavrayıp aşağı doğru çekin.istediğiniz bir harddiski sata portundan bağlayabilirsiniz.daha sonra aynı şekilde harddisk kutusuna geri takabilirsiniz.bendeki 2 tb olan goflexin kutusundan kullananlara faydası olması bakımından kutudan çıkartıp resmini çektim.aşağıda bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisimiyav -- 21 Eylül 2013; 15:55:17 >

• bunu o şekilde çekersek kırlımaz sanırım hiç denemedim nolur ne olmaz diye deneyeyim bi
  • backup plus modellerinin docku goflexe göre biraz daha zor çıkıyor.elini kutu ile dockun arasına sıkıştırıp çok sıkıca ama yavaşça bir ucunu şağıya doğru çek.sonra diğer ucu çekince dock çıkar.

ÇOK ÖNEMLİ NOT : benim danışmanlık ücreti ve klavye yıpranma parası ne olucak ?
  • arkadaşım hd satılırsa sana balkonda bi çay ikram ederim artık ;) hipodrom manzarasıyle birlikte ;) ehe ehe

• çok sağolasın bülent abi.yanlız çay bergamot aromalı vede fincanda demlenmiş olsun lütfen :)
  • HD TAKASLANDI.TEŞEKKÜRLER.

• ürün beni çok sevmiş anlaşılan.tekrar bana nasip oldu.bülent abimizden ürünü takas yoluyla aldım.her iki tarafa hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.