Şimdi Ara

SATILIK Seagate 1TB Taşınabilir HDD (e-SATA, FireWire, USB)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Seageta Freeagent Extreme 3.5" Taşınabilir Harici Disk (ST310005FPD2E3-RK)

2 Yıla aşkın süredir memnuniyetle kullandığım ürünümü artık ihtiyacım olmadığı için satmak istiyorum.

Bağlantı arabirimleri full, USB - e-SATA, FireWire 400'den iki adet yani ne isterseniz onunla aktarım yaparsınız ki en hızlısıda e-SATA ile oluyor diye biliyorum ama bende eksiden e-SATA yoktu hep FireWire kullandım.

Ürün sorunsuz çalışmaktadır bir ara yere düştü ve kapağı hafif açıldı tekrar tık diye taktım ama sağlam yapısı var ama durduk yere açılmaz düşerse kapağı tekrar hafif açılabilir tık diye takarsınız sorun olmaz.

Açılışta tak diye ses çıkarır sonra açılır kafa vurma olabilir çok ayrıntılı bilgim yok çalışırkende çok çok az sesli çalışır yakınlaşırsanız duyabilirsiniz ama bu her harddiskte var zaten SSD olmadığı sürece normal olarak nitelendiriyorum.

SATILIK Seagate 1TB Taşınabilir HDD (e-SATA, FireWire, USB)  SATILIK Seagate 1TB Taşınabilir HDD (e-SATA, FireWire, USB)

Testler FireWire 400 Kablosu İle Yapılmıştır.

SATILIK Seagate 1TB Taşınabilir HDD (e-SATA, FireWire, USB)  SATILIK Seagate 1TB Taşınabilir HDD (e-SATA, FireWire, USB)  SATILIK Seagate 1TB Taşınabilir HDD (e-SATA, FireWire, USB)  SATILIK Seagate 1TB Taşınabilir HDD (e-SATA, FireWire, USB)

Ürün Özellikleri:

Ebat:3.5''
    USB 2.0/ 2x F W400 / E-SATA Arayuzü ile hızlı data transferi
    Devir Hızı:7200Rpm
    İnce, modern dizayn, cikarilabilir altlıgi sayesinde yatay ve dikey kullanma imkanı
    Önceden yüklenmis yazilim, CD’ye gerek yok!
    Basit yazılımı sayesinde verileri anında otomatik depolama
    Otomatik yedekleme yazılımi ile verilerinizi korur
    Ev ve işyeri bilgisayarınızı Senkronize etme özelligi
    Önemli dosya ve klasörlerinizi kilitleyebilme özelliği. Encryption
    Enerji tüketimini azaltmak icin disk kullanılmadıgında otomatik olarak uyku moduna geçme (15dk.kullanılmadıgında)
    5 yıl Garanti

Garantisi zaten bitmiştir fakat yurt dışı garantisi daha 3 yıl bulunmaktadır ama belgesini bulamıyorum faturası vardır, kutusu ise maalesef bulunamamıştır.

Gönderilecek Malzemeler:

1-) Harddiskin kendisi, yanında olan adaptörü ve 1x FireWire 400 kablosu verilecektir.

Kargo: Ücretsiz
    Fiyat: xx TL (İndirim Talep Etmeyiniz)
    E:mail: esTFyz@gmail.com
    Tel: 0533 499 62 63

Ürün Forum Dışına SATILMIŞTIR ilgi ve alakanız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esTFyz -- 15 Şubat 2013; 16:18:25 >

• Fiyatlar güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esTFyz -- 11 Kasım 2012; 16:31:35 >
  • 1.5 TB western dahili harddisk için anlaşma sağlanmıştır.yapmış olduğu kolaylıktan dolayı esTFyz kullanıcı adlı arkadaşımıza çok teşekkür ederim
  • 1.5 WD HDD satıldı mı? ve 1TB Seagate HDD duruyor mu?
  • 1.5 TB Harddisk pisimiyav nickli arkadaşımıza rezerve edilmiştir bir aksilik olmazsa yarın satış gerçekleşecektir elimizde Seagate 1 TB Harici Harddisk bulunmaktadr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esTFyz -- 10 Kasım 2012; 3:32:52 >
  • eğer 1.5TB HDDyi arkadaş almazsa ben almak istiyorum. Haber verirseniz sevinirim.
  • Tabiki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi fiyat
  • Valla bencede ama değer bilen yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.