Şimdi Ara

Satılık SDR - DDR - DDR2 - DDR3 Ramlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Kingston 256 Mb SD Ram 16 Çip Duble Layer (Kutulu, Sıfır) 4 Adet* 30 TL / Adet
    Corsair 1Gb DDR 400 MhZ VS1GB400C3 (Kutulu, Sıfır) 1 Adet 40 TL
    Kingston 1Gb 667 MhZ DDR2 KVR667D2N5/1G (Kutulu, Sıfır) Forum dışı satıldı...
    Kingston 1Gb 800 MhZ DDR2 KVR800D2N6/1G (Kutulu, Kutusu açık) 1 Adet Forum dışı satıldı...
    Kingston 2Gb 800 MhZ DDR2 KVR800D2N6/2G-SP (Kutulu, Kutusu açık) 2 Adet Forum dışı satıldı...
    TEAM 2Gb 800 MhZ DDR2 RM-CS22GA5 (Soğutuculu, Kutulu, Sıfır) 2 Adet 45 TL / Adet (1 adet forum dışı satıldı)
    Kingston 4Gb 1333 MhZ DDR3 KVR1333D3N9/4G (Kutulu, Sıfır) 1 Adet Forum dışı satıldı...

*SD-Ram bord seçebilir, çalışmadığı takdirde gönderdiğim şekilde temiz elime ulaşırsa iade alır, parasını iade ederim...

Ayrıca elimde 5 adet SD-Sodimm ram bulunmakta, ihtiyacı olan varsa pm atsın görüşelim, denemeden vermek istemiyorum, deneme yapabileceğim bir cihazım da bulunmamakta (Üstünde hiçbir etiket bilgi vs. yok)

Fiyatlar konusunda referans link verebilirseniz fiyatımı revize ederim, yoksa indirim yapamam,
    Önce para sonra kargo şeklinde ürün gönderimi yapabilirim,
    Kargo ücreti alıcıya aittir, MNG Kargo ile anlaşmam vardır, indirimli fiyattan gönderilir,
    Ankara içi (Yenimahalle) elden teslim edebilirim,
    Herhangi bir soruda telefonlarımdan ulaşabilirsiniz,

Saygılar...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djisis -- 30 Mart 2012; 15:34:33 >

• pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: THESİMPSON

pm attım

Cevaplandı...
  • Pm'ler cevaplandı, satışa devam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.