Şimdi Ara

SATILIK SCYTHE INFINITY CPU SOĞUTUCU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HENÜZ 1 AY BİLE OLMADI SIFIRDAN FARKSIZ.KUTULU VE FATURALI.BENİM YAPTIĞIM O/C YE FAZLA GELECEĞİ İÇİN SATIYORUM.ÜZERİNE 4 ADET 12 CM FAN TAKILABİLİYOR.

FİYAT : 90 ytl

2 fanla kullanmak istenirse beraberinde 12 cm lik thermaltake fan da verilebilir. 2 fanlı olursa fiyat : 100 ytl

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=K0265

Zalman 9500 veya 9700 led ile takas olabilir

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cardiomania -- 28 Haziran 2007; 19:01:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• www.firebal.net ten havale ile sıfırı 98 YTL arkadaşım..

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=K0265
  • tamam kardeş ordan almakta serbestsiniz. sonuçta fiyatım sıfırdan pahalı değil %10 fark var bence iyi iskonto.bu arada ilanı kirletmek yerine pm atsan daha iyi olur

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu ilan her türlü yoruma açıktır. şeklinde ilan veren sen değilmisin kardeşim...

İstediğim ürünü istediğim yerden alırım onu sana soracak halim yok...

Bu forumda bizde ürün satıyoruz / alıyoruz..Bizede böyle yorumlar geldiği zaman '' haklıymışsın arkadaşım '' demesini biliyoruz..Bazı şeyler hazmetmeyi öğrensen kendin için iyi bir iş yapmış olursun ..Benden sana abi tavsiyesi..

Bu arada kardeş şeklinde hitap ederken karşındaki insanın senden büyük yada küçük olduğu aklına gelsin..
  • vaktiyle benim sattığım TT Bigwater 745 e

quote:

ÇOK PAHALI

şeklinde link dahi vermeden yorumlar yapıp beni çileden çıkarmıştın ki ben SIFIRI 250 YTL olan Bigwatera Kargo dahil 200 YTL yazmıştım. Yani %20 iskonto hemde 1-2 saatlik kullanılmış bir ürüne.

ŞİMDİ SENİN YAPTIĞINA NE DEMELİ

quote:

tamam kardeş ordan almakta serbestsiniz. sonuçta fiyatım sıfırdan pahalı değil %10 fark var bence iyi iskonto.bu arada ilanı kirletmek yerine pm atsan daha iyi olur

başkalarından birşey isteyebilmen için yüzün olmalı. Sen milletin ilanını kirletirken iyi İNSANLAR senin ilanına link vererek fiyatın yüksek dediğinde kötü.

• 50 milyon verebilirim
  • @DHHarezmi

Kendisine olduğu zaman yanlış, kendi yaparken doğru
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR ÜRÜNE ŞAHİDİM TAMAMİYLE SIFIRDIR 1 HAFTALIK KULLANIM SÜRESİ VARDIR MACUNU DAHİ DURMAKTADIR
    AYRICA ARKADAŞ PAZARLIK KONUSUNDA ESNEKTİR HERŞEY KONUŞULARAK HALLEDİLİR

KİMSE BU ÜRÜNÜ 50 YE ALIRIM DİYE DÜŞÜNMESİN O PARAYA VERİLECEĞİNE ANAHTARLIK YAPILIR O BE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal2339 -- 28 Haziran 2007; 21:53:14 >
  • pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komanchee -- 29 Haziran 2007; 10:31:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.