Arkadaşlar notebook u ttnet kampanyasından aldım. Kesinlikle fiyat/performans olarak muhteşem bir leptop. Normal halinde 2 gb ram geliyor ve oldukça yetersiz geliyor. Yetersiz geldiğini düşündüğüm için 4 gb kingston marka ram ekledim ve şuan 6 gb ram bulunmakta. Performansına aşırı derecede etkisi olup paylaşımlı ekran kartı olduğundan ötürü oyun performansı eskiye nazaran 2 katına çıktı. Sarjı tam 4 saat gitmekte ve çok kısa sürede sarj olmaktadır. Bu fiyat aralığında iyi bir tasarım ve hafifliğe sahip. Cihazı alalı yaklaşık 2 ay oldu. Garantisi devam etmekte. Bana toplam maliyeti 1080 tl + 85 tl ram masrafı ile birlikte 1165 tldir. Verdiğim fiyat oldukça uygun diye düşünüyorum.
Şunu belirtmek isterimki aynı model kodlu daha uygun leptoplar göreceksinizdir fakat onlarda celeron işlemci mevcut. Bunda ise 3. nesil İntel İ3 ve HD4000 ekran kartı mevcuttur. Ayrıca orginal halinde windows 7 değil 8 gelmiştir ve şuanda windows 8 yüklüdür. ( Orginal )
Fiyat: 775 tl.
Zonguldak içi elden satış ilk tercihim.
Tamamen keyfi satış bu sebepten ötürü gereksiz yorum yapmamanız rica olunur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.