Şimdi Ara

SATILIK SAPPHİREE 4890 VAPOR-X EKRAN KARTI SIFIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KART SIFIRDIR. GARANTİLİDİR. FATURASI YOK AMA GARANTİ TAKİPTEN BULABILIRSINIZ. SAPPHİRE 1 GB VAPOR-X HD4890 DIR.

KART 1 KERE DENENDI. MW2 VE DİRT2 OYUNLARDA FULL SORUNSUZ ÇALIŞTI.

SIFIRI :http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-sap_hd4890_vx_1gb-hd4890-vapor-x-gddr5-1gb-256bit-ati-dx10.1-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=38893

OLAN BU URUNUN YINE SIFIRI

BENDE 300 LİRA

neden faturası yok? neden satıyorsunuz sorularının cevabı

oncelıkle takas dusunmuyorum. elımde 4870x2 var kullandıgım. bu kart bana hedıye olarak geldı. bir abimizin bi işini yaptım. bana bu kartı hedıye olarak gonderdı.hedıye oldugu ıcın faturası yok. fakat kart bana 2 gun once geldı. once kendım kullanayım dedım. o yuzden kutudan cıkarttım dıger bılgısayarıma taktım. ertesı gun gereksız oldugunu dusundugum ıcın gerı soktum. tabi kutu falan atıldı. sadece driver cdsi ve dvi dan hdmi donusturucu mevcut. kartın uzerınde 1 tane toz tanesıne karsılık hedıye verecem kartı :) tertemız yanı

cep : 0530 212 24 43

pc basında olmazsam buradan ulasın bana
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1906nedir -- 13 Şubat 2010; 12:27:15 >

• 1 günlük kart için süper fiyat
  • ilerde 4870x2 yide satınca bunun parası ıle bırlestırıp bı tane 2 gb lık 5970 dx 11 alcam ınsallah
  • Süper fiyat Hayırlı Satışlar aynısının 2gb olanı var bendede.
  • Güzel Fiyat. Umarım diğer düz 4890 modelleri satan arkadaşlara örnek olur 1 günlük. kart bu fiyat millet 6-7 ay düz modelleri kullanıp bu fiyattan satıyolar bide üstüne ölücüler msj atmasın diyolar :) hehe onları Allaha havale ediyorum fiyat böyle olur işte. eğer 2. el alıyorsam 100 TL fiyat düşmeli ki alalım . arkdaşınki tam 100 TL hemde sıfır kart 1 günlük Helal tam ederinde satıyosun hayırlı Satışlar. 2 tane 8800 gt eder bu kart, 150 ye 8800 gt satanlara da sitemolsun bu :)

Fatura işi biraz ilginç genede 1 günlük kartın faturasını kaybetmek için baya uğraştın herhalde :)) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canuckss -- 13 Şubat 2010; 13:03:05 >
  • gerçekten fiyat hoş ama ses olarak ve yükteyken yüksek sıcaklık gösterme benim gözümü korkuttu çok ses yapıyor diyorlar (bilgim yok) yani alıcı olarak baktım araştırdım ve bilmiyorum belkide öyle değildir bu konuda bilgilerinizi arz ediyorum dilekçe gibim oldu be yahu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canuckss

Güzel Fiyat. Umarım diğer düz 4890 modelleri satan arkadaşlara örnek olur 1 günlük. kart bu fiyat millet 6-7 ay düz modelleri kullanıp bu fiyattan satıyolar bide üstüne ölücüler msj atmasın diyolar :) hehe onları Allaha havale ediyorum fiyat böyle olur işte. eğer 2. el alıyorsam 100 TL fiyat düşmeli ki alalım . arkdaşınki tam 100 TL hemde sıfır kart 1 günlük Helal tam ederinde satıyosun hayırlı Satışlar. 2 tane 8800 gt eder bu kart, 150 ye 8800 gt satanlara da sitemolsun bu :)

Fatura işi biraz ilginç genede 1 günlük kartın faturasını kaybetmek için baya uğraştın herhalde :)) .

dostum fatura kayıp deıl. hedıye olan bı urunun faturası verılmez dıye dusunduklerınden bana fatura hıc ulasmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • satıldı para alındı urun kargolandı
  • urun sorunsuz ve garantili olduktan sonra kutunun faturanin ne onemi var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.