Şimdi Ara

SATILIK SAPPHIRE X1950XT + THERMALTAKE TMG AT1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 256MB SAPPHIRE X1950XT EKRAN KARTI SATILIKTIR , HİÇBİR PROBLEMİ YOKTUR 12.12.2008'E KADAR GARANTİLİDİR PENTADAN AŞAĞIDA SERİ NO'SUNDAN KONTROL EDİLMİŞTİR.. KUTUSU VE KUTU İÇERİĞİ TAMDIR , THERMALTAKE TMG AT1 SOĞUTUCU İLE SATILACAKTIR (AYRIYETTEN KENDİ SOĞUTUCUSUDA VARDIR) BU SOĞUTUCU İLE SIFIR SES VE MÜKEMMEL SOĞUTMA SAĞLANIYOR İKİSİ İÇİN FİYAT 130 YTL'DİR PAZARLIKSIZ FİYATTIR ,İLGİLENENLER PM ATABİLİRLER

Grafik İşlemcisi ATI Radeon X1950XT
    Bellek 256MB GDDR3 1800Mhz
    Bus yapısı 16X
    İşlemci hızı 625Mhz
    RAMDAC 400 Mhz
    Standartlar 48 Pixel Pipeline
    Maks. Çözünürlük 2560x1600
    İşletim sistemi Windows XP, VISTA
    TV çıkışı Var
    2. VGA çıkışı DVI

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 11 Eylül 2008; 12:15:19 >

• hiickimse bendeki karta teklif yapmıştı ben kabul etmedim nakit lazım olduğu için elinde x300se varmış galiba takas etmek istiyordu isterseniz bi ulaşın kendisine
  • pm
  • Fotoyu çaldım mazur gör arkadaşım.
    Hayrlı satışlar...
  • pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEMiZ -- 26 Şubat 2008; 1:38:22 >
  • Ya sogutucuyu degistirmek garantide sorun cıkartıyomu acaba?
  • çıkartıyormu aynen benim içinde önemli almayı düşnüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soğutucuyu çıkartmak garantiyi bozmaz arkadaşlar , itinalı bir biçimde çıkarıp takmakla hiçbir şekilde garanti bozulmaz , ancak soğutucuyu çıkarırken veya takarken herhangibir sorun olursa garanti bozulur elbette ama bu ekran kartında öyle bir sorun yoktur hem zaten bu ekran kartını alan kişi orjinal fanının sesine dayanamaz bu soğutucu ile hem daha serin hem sıfır ses elde edeceksiniz , ayrıca fiyat belli pazarlık için pm atmayın
  • Arkadaşlar bu kartın 512MB lık AGP versiyonunu (Sapphire 512MB x1950Pro AGP) ve aynı soğutucuyu (TMG AT1) beraber satıyorum. Her ikiside kutusunda ve SIFIR gibidir. Birlikte 160ytldir. İlgilenenler için telefon 0505 7053390
  • quote:

Orjinalden alıntı: eppro

Arkadaşlar bu kartın 512MB lık AGP versiyonunu (Sapphire 512MB x1950Pro AGP) ve aynı soğutucuyu (TMG AT1) beraber satıyorum. Her ikiside kutusunda ve SIFIR gibidir. Birlikte 160ytldir. İlgilenenler için telefon 0505 7053390

Allahım sen sabır ver yarabbim , Git başka ilan aç arkadaşım burası benim satış ilanım kendi sattığın malı git ayrı bir topic 'te sat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.