Şimdi Ara

SATILIK SAPPHİRE X1950 GT 256 MB 256 BİT DDR 3 AGP 5 AYLIK ACİL BURSA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ürünü 10.10.2007 tarihinde aldım..Tüm içerikleri aynı şekilde duruyor.Aldım taktım okadar.Kutudan cıkan diğer parçalar açılmadı bile..Sistem değiştirdiğim için satıyorum yoksa asla satmayacağım bir kart.Zaten burdaki yorumlara ve oyun performanslarına bakarak almıştım ve tek kelimeyle SÜPER deyip herkese teşekkür etmiştim..

Garantisinin devam etmekte oldugunu ve 19 ay garantisi oldugunu belirtirim.

Satışa koydugum ilk fiyat 190 ytl'dir.Bu açık arttırma değildir demek istediğim bu fiyatın altındaki tekliflerle ilgilenmiyorum bilginiz olsun arkadaşlar.Eğer hemen 190 ytl veren arkadaş olursa Bursa'dan el'den hemen teslim edebilirim

Ürünü BURSA'dan hemen elden satmaktayım.İlgilenenlere duyrulur arkadaşlar..
    0555-762-21-88 hemen irtibata geçip verebilirim
    MSN: sweet_boy501@hotmail.com
    Saygılarımla

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty-016 -- 12 Mart 2008; 19:20:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sayın er arkadaşım 9600 gt nin 250 ytl ye satıldığı bu nankör pc pazarında bu kartın ederi maalesef üzülerek belirtiyorum 130 ytl yi geçmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal2339

sayın er arkadaşım 9600 gt nin 250 ytl ye satıldığı bu nankör pc pazarında bu kartın ederi maalesef üzülerek belirtiyorum 130 ytl yi geçmez

durum ne yazıkki böle dostum agp kullanma git sistem topla allahın cezası firmalar bare cok üretinde millet bulamama sorunu çekmesin 130 ytl de bence biraz düşük gibi biri 9800 xt 100 e satıyordu bence eder o ediyosa buda eder ama 190 etmez 150 160 civarı iyidir hayırlı satışlar...
  • ben daha 5 ay önce aldım arkadaşlar ve 19 ay garantisi var.Ben 254 ytl den aldım ve 190 dan satıyorum.İhtiyacı olan bu fiyata kaçırmaz zaten.Hatta almadan önce 1 ay burdan bilgi edinmiştim ve herkse teşekkür etmiştim.İhtiyacı olanın kaçırmayacağı bir kart ve fiyat bence..

• Ben ikinci elini 200'e almıştım yazın...fatura tutarı 275 YTL idi...ben de satıyorum artık....ihtiyacı olan, tüm sistemi değiştirmek istemeyenler için iyi bir alternatif...

hayırlı satışlar hocam
  • @undying pm attım.
  • p.m.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat indirimi var mı?
  • 190 YTL YE SATILMIŞTIR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.