Şimdi Ara

SATILIK----SAPPHİRE X1900XTX 512 mb (256bit)---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

O.C kesinlikle yapılmadı ihtiyaç bile duymadım .son derece temiz kullanılmış olup ist. içi elden deneyerek teslim edilecektir.

fiyat : 290 ytl özellikleri :

kutulu ve kutu içerigi mevcut + pentadan garantili

GRAFİK İŞLEMCİ X1900XTX
    ÇEKİRDEK HIZI 650 MHZ
    BELLEK HIZI 1550 MHZ
    BELLEK ARAYÜZÜ 256 BIT
    İŞ HATTI 48 PIXEL SHADER
    VERİ YOLU GENİŞLİĞİ DUAL 400 MHZ
    TV OUT VAR
    DİĞER ÖZELLİKLER

650MHZ ÇEKİRDEK HIZI
    16 PIXEL PIPELINE 48 PIXEL SHADER İŞLEMCİ
    DIRECTX 9 VE OPENGL 2.0
    2 ADET DVI
    TV-OUT : HDTV/S-VIDEO/COMPOSITE OUT
    VIVO DESTEKLİ
    450-WATT POWER SUPPLY YA DA ÜSTÜ GEREKLİDİR
    ÖZELLİKLER :
    - 48 PIXEL SHADER PROCESSORS AND LIGHTNING FAST MEMORY CLOCK SPEEDS
    - EFFICIENT MEMORY CONTROLLER PROVIDES OPTIMAL MEMORY USAGE FOR ENHANCED PERFORMANCE
    - 90 NANOMETER TECHNOLOGY
    - SUPPORT SHADER MODEL 3.0
    DUAL-LINK TMDS TRANSMITTER
    PAKET İÇERİĞİ :
    HDTV CABLE
    VIVO CABLE
    COMPOSITE CABLE
    S-VIDEO CABLE
    2 X DVI TO VGA ADAPTER

SATILIK----SAPPHİRE X1900XTX 512 mb (256bit)---

arkadaşlar gereksiz yorumlar yapmayınız lütfen ilgilenenler ve ciddi alıcılar mesaj atsın ...
    Piyasada satılan 8800 gts lerin ikinci el fiyatlarıyla kıyaslama yapmayın lütfen o kartın EKSİLERİNİ sayarak birbirimizi üzmeyelim
    T A K A S KESİNLİKLE YOK ..
    FİYAT EDİTLENDİ SON :290 ytl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeR^GeNeR@L -- 8 Ekim 2007; 18:24:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm ama takaslık
  • sürekli oynayan bir fiyat çözmüş degilim ama mantık yönünde oynayan bir fiyat degil daha bile artıyor sonra yandım anam olmayın elden alın bu ürünü tabi 300 ytl bu karta verirseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKAMORAN -- 8 Ekim 2007; 18:29:03 >
  • son fiyat 290ytl satışa devam ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeR^GeNeR@L -- 8 Ekim 2007; 19:11:43 >

• ben 255 e sattım çok mu ucuza vermişim
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle66

ben 255 e sattım çok mu ucuza vermişim

bence ucuz ...hadi satmakta bişey deil ama yerine ne koycaz DX10 için DX10.1 geliyor deniliyor ? hadi bakalım gereksiz yorumcular buna yorum yapında ilan bari bu yönde anlam kazansın

• dx 10.1 sadece donanımsal bir çözüm bir fikir sen aldıgın bir gts veya 8800gtx ile 10.1 leride oynayabileceksin 10.1 gelişebilecek bir yolun krokisi sadece pek fazla etkilenecegi söylenemez herhangi alabilecegin bir gtx veya gts.. Bu konuda araştırma yapmadiginiz belli arkadas 255e normal fiyatına satmıs tabi karar yine senin istersen 1000ytl istersin kartına ama aynı örnek ilaninda oldugu gibi 5 günden fazla kalırsın buralarda önce araştırma yapalım..Cola turka begenilmedi diye yabanci bi kola markasinin fiyatını 10katı arttıramazsin belli bir ederi vardir.. 2.konuya gelirsem fiyatın belli degil ilanin begenilmedikce yeniliyor ve fiyatı arttırıyorsun 300 yazmistin 290 yaptın ama begenilmeyen fiyat zaten 290 dı görüntü olarak ilan veriyorsaniz diyecek biseyim yok ama ölücü yorumlar nitelendirmesinde çağrışım yaparsan buraya ilk önce ilanini incele derim kimse enayi degil tek akıllıda sizler olmazsınız önce araştıralım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire HD 4850 1gb 256 bit
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 325ytl 320mb msi 8800gts oc edition a vermedim bu karla arasında 35 lira fark vardı.
  • reddettigin kart biliyorum sırf 300e alıcam diye almadın 325 e :D helal olsun ama arkadasa fiyatı anlatmaya calisiyorum ama gtslerde alttab sorunu var herkes geri veriyor diye hala 300-290 arası kararsız kendisi yani ilan daha 1-2 sene daha burda
  • Bakın beni kışkırtan yorumlar yazıyorsunuz ...firmalar bagıra bagıra resmi duyurularını yaptılar DX10 İLE DX10.1 in .tamamen donanımsal yenilik olacagına dair siz hala benim fiyat saplantıma takmıssınız ..inanın şu an cafemdeyim ve müsait deilim araştırmaya ..ama eve geçince size resmi kaynaklar sunacagım .ilan ilan olmaktan çıktı bu arada tartışma konusu oldu ama oda önemli degil ..sonuç olarak paylaşıyoruz .umarım bu paylaşım DX10 sahiplerini kızdırmaz ..

VARAN 1:http://forum.donanimhaber.com/m_16550718/tm.htm

ben genede 290 ytl diyiyorum....SATIŞA DEVAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeR^GeNeR@L -- 8 Ekim 2007; 22:03:52 >

• DeR^GeNeR@L ,

Konuna yapılan yorumlardan memnun değilsin gibi görünüyor , normaldir. Eğer yeni açacağın ilanlarına "kurallar dahilinde yoruma açık" ibaresini koyarsan bu tür mesajlarla uğraşmak zorunda kalmazsın.
  • herkes dilediği fiyata ilan vermekte serbest. bu şekilde fiyat indiremezsiniz. ben de 285 ten ilan açtım. 230 teklif edenler oldu. 230dan yukarı kimse vermez diyenler oldu. 250 teklif edenler oldu. 255 e verdim erken satılsın istediğimden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda

325ytl 320mb msi 8800gts oc edition a vermedim bu karla arasında 35 lira fark vardı.

BÜYÜKSÜN , HELAL BE NASIL YAPTIN

Artık 10 sene anlatırsın , sene 2007 o zamanlar Msi 320MB 8800GTS O.C teklif etmişlerdi 325'e

ama bende almamıştım , ne günlerdi diye

• böyle ilanlar böyle yorumlarla dolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeR^GeNeR@L

Bakın beni kışkırtan yorumlar yazıyorsunuz ...firmalar bagıra bagıra resmi duyurularını yaptılar DX10 İLE DX10.1 in .tamamen donanımsal yenilik olacagına dair siz hala benim fiyat saplantıma takmıssınız ..inanın şu an cafemdeyim ve müsait deilim araştırmaya ..ama eve geçince size resmi kaynaklar sunacagım .ilan ilan olmaktan çıktı bu arada tartışma konusu oldu ama oda önemli degil ..sonuç olarak paylaşıyoruz .umarım bu paylaşım DX10 sahiplerini kızdırmaz ..

VARAN 1:http://forum.donanimhaber.com/m_16550718/tm.htm

ben genede 290 ytl diyiyorum....SATIŞA DEVAM

önce araştır sonra iddialı yorumunu yaz.

http://www.chip.com.tr/konu.asp?id=4268

http://forum.donanimhaber.com/m_16700261/tm.htm

• hep anlatmaya çalıştım ama arkadas anlamadı üstteki linklere bi göz at istersen general bakalım yaptıgım yorumla aynımıymıs..microsofttan da kanıtlandıgına göre fiyatları tekrar yazayım 325 ytl ye 8800gts veriliyor en fazla 350 ve sattıgın karttan çok daha özellikli ve performanslı en azından dx10 u düşünecek olursak neden 50ytl fazla vermesin 300ytl veren fiyatı gözden geçir derim kartı satan ben degilim ne yazıyosak senin için satabilmen için bu yöndende düşün buranında bir piyasası var 300ytl bu karta çok çok çok fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKAMORAN -- 9 Ekim 2007; 1:12:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MKAMORAN

hep anlatmaya çalıştım ama arkadas anlamadı üstteki linklere bi göz at istersen general bakalım yaptıgım yorumla aynımıymıs..microsofttan da kanıtlandıgına göre fiyatları tekrar yazayım 325 ytl ye 8800gts veriliyor en fazla 350 ve sattıgın karttan çok daha özellikli ve performanslı en azından dx10 u düşünecek olursak neden 50ytl fazla vermesin 300ytl veren fiyatı gözden geçir derim kartı satan ben degilim ne yazıyosak senin için satabilmen için bu yöndende düşün buranında bir piyasası var 300ytl bu karta çok çok çok fazla

genede güncel kartları bekleme durumu bazılarımız için söz konusu zira :DX10 için 3D render kalitesini artırıcı bazı özellikler desteklenmeyecek .yani oyun mesusünde DX10.1 gibi bir seçenek çıktıgında bunu seçememek rahatsız edici gelmeyecekmi ?
    örnek Bioshock taki DX10 seçenegini DX9 cuların seçemedigi gibi ..
    Bu durumda eski söylentinin adına hiçbirşey degişmedigi kanısındayım .firmaların ortalık yumuşatma politikalı sadece bunlar .sonuç olarak DX10.1 kartlar çıkacak ve DX10 lu kartlardan özellik olarak farklı olacak tıpkı dx9 ların dx10 lardan farklı oldugu gibi.......umarım hayırlısı olur artık hepimiz için

• quote:

Orjinalden alıntı: DeR^GeNeR@L

quote:

Orjinalden alıntı: MKAMORAN

hep anlatmaya çalıştım ama arkadas anlamadı üstteki linklere bi göz at istersen general bakalım yaptıgım yorumla aynımıymıs..microsofttan da kanıtlandıgına göre fiyatları tekrar yazayım 325 ytl ye 8800gts veriliyor en fazla 350 ve sattıgın karttan çok daha özellikli ve performanslı en azından dx10 u düşünecek olursak neden 50ytl fazla vermesin 300ytl veren fiyatı gözden geçir derim kartı satan ben degilim ne yazıyosak senin için satabilmen için bu yöndende düşün buranında bir piyasası var 300ytl bu karta çok çok çok fazla

genede güncel kartları bekleme durumu bazılarımız için söz konusu zira :DX10 için 3D render kalitesini artırıcı bazı özellikler desteklenmeyecek .yani oyun mesusünde DX10.1 gibi bir seçenek çıktıgında bunu seçememek rahatsız edici gelmeyecekmi ?
    örnek Bioshock taki DX10 seçenegini DX9 cuların seçemedigi gibi ..
    Bu durumda eski söylentinin adına hiçbirşey degişmedigi kanısındayım .firmaların ortalık yumuşatma politikalı sadece bunlar .sonuç olarak DX10.1 kartlar çıkacak ve DX10 lu kartlardan özellik olarak farklı olacak tıpkı dx9 ların dx10 lardan farklı oldugu gibi.......umarım hayırlısı olur artık hepimiz için

bu dediklerin burayı etilemez.

İnternette ise DirectX 10 grafik kartlarının artık eskidiğine yönelik hemen bir panik başlamıştı. Microsoft'tan Sam Glassenberg, online dergi "Next Generation" ile yaptığı röportajda pürüzleri düzeltmeye çalıştı: İlerde her hangi bir zamanda elbet DirectX 10.1 destekli donanımlar ve oyunlar çıkacak ama bu oyunların hepsi DirectX 10 grafik kartları ile tam uyum içerisinde olacak.

DirectX 10.1 aynı DirectX 9'da da yapıldığı gibi ufak bir güncelleme olacak. Microsoft bu güncelleme ile her şeyden önce ekran kartı üreticilerinin istisnasız olarak DirectX 10.1'in teknik özelliklerine uymasını güvence altına almak istiyor.

http://www.chip.com.tr/konu.asp?id=4268

http://forum.donanimhaber.com/m_16700261/tm.htm

• general arkadaşım sen iyi okuyamadın sanırım oyunlarda dx 10 üstüne menüde birde 10.1 diye bir secenek cıkmayacak.. dx9b yüklü bir pc de dx9c uyumlu bir oyun acınca menüdenmi seciyorsun? bunun gibi bisey herkes bunu anlatmaya çalışıyor sadece bir güncelleme olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.