Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] SAPPHIRE R9 290 TRI-X +MB/CPU/RAM Satın Al 8 Ağustos 2020 14:21 1 1 [SATILIK] SAPPHIRE R9 290 TRI-X +MB/CPU/RAM Ekran Kartı Rezerve Edilmiştir ancak MB/CP/RAM seti hala satılıktırEkran kartı yaklaşık 4.5 sene önce topladığım sistemdeki ekran kartıdır. Sistemi yenileyeceğim için satmaktayım. AMD'nin yazılım geliştirmeleri sayesinde topladığım günden bu yana performansında azalma olmamıştır ve bugüne kadar da oynadığım oyunlarda özel fan ayarı yaptığım için maksimum 80 Derece sıcaklığı gördüm. Sistemde hiçbir şekilde bir hız aşırtma veya mining yapılmamıştır çok temiz bir şekilde kullanılmıştır.Ekran kartının kutusu ve garantisi yoktur ancak antistatik poşete koyulup teslim edilecektir. İstanbul içi elden teslim etmeyi düşünüyorum. İsteyen olursa kurulu sistemimde test edip alabilir. Ciddi alıcı olursa istediği detayları sağlayabilirim.FİYAT: 550TL.Genel olarak 2. el piyasasına baktığımda uygun gördüğüm fiyat budur. Fiyat konusunda anlaşılabilir ancak ölü fiyatı vermeyiniz ekran kartı da diğer parçalar da olması gerektiği performansta çalışmaktadır.Ciddi alıcı olursa aynı zamanda alınmış kutusuz İntel i5-4690K/MSI Z97 Gaming 3 Anakart/8 GB Kingston HyperX Fury 1600Mhz DDR3 RAM seti için de uygun bir fiyatta anlaşılabilir. Bu parçaları ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum.Ekran kartının ve sistemin benchmark sonuçları ektedir. Oradan da sistemin performansını görüp kontrol edebilirsiniz. Şimdiden alıcıya hayırlı olsun. Açıklamada eksik bir şey varsa sorabilirsiniz. İyi forumlar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI MPG B550 GAMING PLUS (SIFIR) VIEWSONIC M1+ TAŞINABİLİR PROJEKTÖR MSI Z97 GAMING 3/ i5 4690K/KINGSTON HYPERX 8GB 1600MHZ DDR3 RAM [SATILIK] SAPPHIRE R9 290 TRI-X +MB/CPU/RAM