Şimdi Ara

[SATILIK] SAPPHIRE HD3450 512MB 45TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar ürün hepsiburada.com'dan 11.10.2008 tarihinde alınmıştır. Alındığından itibaren en fazla 2 ay kullanılıştır ve sıfırından farksızdır. Kutusu ve içeriği faturasıyla birlikte mevcuttur. Üst düzey bir ekan kartına geçiş yapmak için satıyorum.

Belirteceğim hususlar:
    -bellek kapasitesi 512mb'dir.
    -Sapphire'in pasif soğutuculu bir modelidir ve giriş seviyesi bir karttır.
    -Ben HTPC sistemimde maksimum kalitede film seyredebiliyordum. Anakartımdaki hd 3200 onboard ile CROSSFIRE yaparak yüksek düzeyli grafik ihtiyacı duyan oyunları oynayabiliyordum.
    -Kartın boyutları ufak olmasından dolayı ufak olan kasamda bana hiç bir zorluk yaşatmadı.
    -Fansız olduğundan dolayı gürültüsü yok tabiki.
    -Kasa içi soğutmanızın iyi olması gerekli. Yoksa pasif soğutucu işlevini yerine getiremez ve grafikli oyunlarda ısınabilir.
    -Pasif soğutucu üzerine kartı ilk aldğım zamanlar hevesle 70 lik bir fan takmıştım. Bu nedenle heatsink üzerinde hiç belli olmayan bir via izi mevcut. Ancak kesinlikle bir sorun teşkil etmiyor.
    -İsteyen olursa resim koyabilirim. Aşağıdaki temsili resimden hiç bir farkı olmadığı için gerek görmedim...

Sıfırından farksızdır ve piyasada 65-85 tl arasında bulunuyor bu kart. 256mb olan modellerini daha düşük fiyatttan bulmak mümkün. bu nedenle fiyatını 45 TL olarak belirledim. Önce eft sonra kargo şeklinde (kargo alıcıya ait) yada Üsküdar'dan elden teslim olarak alışveriş yapabilirim. pazarlık teklif etmeyiniz.

Eğer takas düşünürseniz analog usb bir tv kartı ile takas edebilirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_30047526/mpage_1/key_//tm.htm#30047526

[SATILIK] SAPPHIRE HD3450 512MB 45TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheR -- 14 Haziran 2009; 14:13:43 >

• pm gönderdim...
  • alalı 3 yıl oldu ama aldıktan 2 aYsonra laptopu sattığım için hiç kullanılmadı.sıfır denecek kadar temiz.bugün denemek için komşunun laptopuna taktım.kusursuz çalışıyor.kutusu süngeri anteni kumandası duruyor.
  • verdiğiniz bilgi için teşekkürler... vista ile uyumlu çalışabiliyor mu acaba? Sürücüsü mevcutmudur?
  • vista ile denemedim
    dün nöbetçiydim ilgilenemedim kusura bakmayın deneyip bilgi vereceğim
  • denemenizi beklemekteyim...

satış devam etmektedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK SAPPHIRE X1800XL
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet en sonunda ev pc me vista kurdum ve denedim tv kartı sorunsuz olarak çalışıyor
  • sürücü cd'sinde bulunan xp driverı sorunsuz olarak çalışıyor mu yani vistada? bazı forumlarda vista sürücüsünün olmadığından dolayı cihazın problemli çalıştığını okumuştum. bu konudaki hassasiyetimi anlayışla karşılarsınız umarım, eğer kullanmakta güçlük yaşayacaksam bir anlamı kalmaz takdir edersinizki...
  • sizce bugüne kadar vistada sorun yaşayan ve çözümlenmeyen bir donanım olmuşmudur.
    bence takas gibi bir düşünceniz yok sanırım. Bu hiç sorun değil
    sadece istemiyorum demeniz yeterli idi
    zaten başabaş takas yapacaktım ama şöyle bir araştırdığımda sizin kartın sıfırının zaten 60 lira olduğunu gördüm.
    beni tv kartı 80 lira civarındaymış.
    kart hala satılık ilgilenenlere 55 ytl

İlginize teşekkürler.
  • beni yanlış anlamışsınız ya da ben tam olarak ifade edememişim, daha önce 2.el olarak aldığım tv kartı malese işletim sistemimde çok sorunlu çalıştı sürücü probleminden dolayı. ben yalnızca emin olmak istediğim için sizden ayrıntı istemiştim. bana eğer sorumun cevabını tam ve olumlu olarak verseydiniz takası yarın öbürgün yapardık. vazgeçmiş falan değilim, hiç bir zaman da almak istemediğim bir ürün hakkında ayrıntılı bilgi istediğimde olmamıştır bugüne kadar.

bu arada sizin kartınızın artık üretimi olmadığını ve dolayısıyla sıfır olarak hiç bir yerde rastlamadığımı belirtmek isterim. keza 3 senelik olduğunuda belirtmiştiniz, hangi bilgisayar donanımının 3 sene boyunca üretimi yapılabilirki sıfırı bulunabilsin. dilerseniz araştırabilirsiniz...

eğer vistada sorun oluşmayacağını garanti ediyorsanız takası hemen yapalım, siz bilirsiniz.

bende ilginize teşekkür ediyorum... satışa devam....

• kartın sıfır fiyatını aşağıdaki linke tıklayarak görebilirsiniz.

http://www.teknofiyat.com/?search=sapphire+hd3450+512mb&altlimit=&ustlimit=
  • su anakarttaki tümleşik 3200 ile bu kart nasıl crossfire oluyor onu merak ettim cok?

hadi oldu diyelim yüksek grafik ihtiyacı olan oyunları gercekten nasıl karşiliyor cok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Soul

su anakarttaki tümleşik 3200 ile bu kart nasıl crossfire oluyor onu merak ettim cok?

hadi oldu diyelim yüksek grafik ihtiyacı olan oyunları gercekten nasıl karşiliyor cok merak ediyorum

Valla uzuun uzuuun ben de bunu düşündüm ama hala kendime cevap bulamadım. Biri bunu açıklarsa gerçekten çok makbule geçecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.