Şimdi Ara

Satılık Efsane; 8800GT Palit Sonic 512MB 256bit GDDR3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    core: 650mhz
    memory: 1900mhz

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2200

riva tuner ile 720/1800 - 2000 hızlarında günlük olarak sorunsuz kullanımıştır.
    soğutucusu 8800gt için en son çıkan, en iyi ve en sessiz çözümdür.
    standart soğutucular o/c de yapıldığında 90 dereceleri görürken, bu kart idle 50 derece civarında, o/c ve loadda da 70 dereceyi geçmiyor...

fotoğrafı: (kendim çektim)

bu da overclock potanselini görmeniz açısından yaptığım vantage testidir:

karşılaştırma yapmak gerekirse; kart görüldüğü üzere o/c'li haliyle standart 9600gt'lerden üstündür.

Garantisi devam etmektedir. 08/03/2008 Gigatek faturalıdır. (351TL)
    Kutusu ve kutu içeriği eksiksiz olarak teslim edilecektir.

Fiyatı olarak 110 TL diyorum, ilan 28 ekim pazartesi akşamına kadar geçerldir. takas yoktur.

İstanbul Küçükçekmece Tren İstasyonu yakınındaki iş yerimden ya da Büyükçekmece'nin sahil tarafından elden teslim alabilirsiniz, ufak bi ihtimal avrupa yakasında daha merkezi bi yere getirme ihtimalim de olabilir.
    Diğer tüm yerlere karşı ödemeli kargo yapılacaktır.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stardust© -- 25 Eylül 2009; 19:34:08 >

• pm
  • 350 watt PSU yeter mi acep?
  • ilk önce ben pm attım ve cevap gelmedi biri aldım diyor şimdi ne olacak.?
  • scaen mesajınızda 350w psu sorun çıkarır mı demişsiniz sadece...

ilanı hem buraya hem dhw'ye koydum, çok fazla bir ilgi var hatta 120 yazmadığıma üzüldüm bile :)
    o yüzden fiyat artık pazarlıksız 110'dur, daha düşük tekliferle mesaj atmayın lütfen.

banka hesabıma parayı önce yatıran, ya da ev-işyerime önce gelip alan kartın sahibi olur.
    kartı salı gününden önce teslim edemeyeceğimi de tekrar hatırlatmak isterim. (elden teslim alcaklara pazartesi akşam verebilirim)

350w lık psu da enermax gibi çok kaliteli bir marka olmadığı sürece yeterli gelmeyecektir, açar ama oyunlarda sorun yaşarsınız, reboot eder sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stardust© -- 25 Eylül 2009; 20:46:18 >
  • banka hesabınıza birden fazla para yatarsa ne yapacaksınız peki.?
  • öyle birşey olmayacak tabii ki de, ilk kez alış-veriş yapmıyoruz 2.elden, parayı yatırmaya hazır olan sadece tek bir kişiye vercem hesap numaramı :)
    burdan da yazacağım kime satmak üzere olduğum, satın alcak olan kişi mesajımı görcek burdan, sonra salı sabahı istenilen yere kargolarım, dediğim gibi kimseye kesin bişey demedim şuan elden teslim almak isteyene pazartesi öğleden sonra verebilirim sanırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dx11 arifesinde alınacak en iyi kartlardan birisi bence.....
  • lostt'a satılmıştır, ilginize teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.