Şimdi Ara

[SATILIK] Sapphire 2GB 6950 Special Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kart sıfır gibi tertemiz.Kutu içeriği olarak herşey eksiksiz.21-22 ay garantisi vardır.2. biosda fabrika çıkıslı olarak 6970 biosu bulunmakta 6970 olarak kullanabilirsiniz yani.

Fiyat:475 TL indirim pazarlık yoktur. Takas sadece 7870-gtx 570 ile olabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 2 Mayıs 2012; 21:31:07 >

• Hayırlı satışlar dostum bu ne hız
  • fiyatta biraz revize ile bu kart fazla durmaz gibi
  • Vatan'ın artık yüzde 25'i çılgınlar gibi yapmayacağının haberini sağlam kaynaklardan aldıktan sonra ikinci elde fiyatlar yükselecektir eskiye oranlar bir yüzde 5. Bu kartın öncelerde 440'a gittiğini varsayarsak 465-470 civarı her daim alıcısı çıkar sabretmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Hayırlı satışlar dostum bu ne hız

amaç değişiklik olsun
  • elimde garantisi sanırım devam ediyor N460gtx hawk full kutulu kart var takas artı para ne istersin takas düşünürsen pm ile dönersen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Vatan'ın artık yüzde 25'i çılgınlar gibi yapmayacağının haberini sağlam kaynaklardan aldıktan sonra ikinci elde fiyatlar yükselecektir eskiye oranlar bir yüzde 5. Bu kartın öncelerde 440'a gittiğini varsayarsak 465-470 civarı her daim alıcısı çıkar sabretmek lazım

vatan yapmıyoda paza rlandın indirimleri var deli gibi sıfırı 537 lira şu an bu kartın gerçekten 2. el piyasasını öldürüyolar. 7850 470 liradan satılıyo forumda aynısının sıfırını 540 a satan var şimdi nasıl satsın bu adam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Malum sitenin indirimlerinin de bittiğini biliyorum ki elbet bitecek sıkıntı yok
  • pm
  • fazla elektirik harca sorunu olmasa
    bir şekilde anlaşır ve alırdım kartı
  • Hocam 6950 olan karta windows 7 puanı kaç veriyor ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.