Şimdi Ara

Satılık - Samsung WB150F Fotoğraf Makinası 14.2 mp - 18x optical zoom - wi-fi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar.

2012 Ekim ayında Rusya'ya yerleştim. Gitmeden yanıma fotoğraf makinası almak istedim ve bu cihazı aldım. Fakat toplasanız 100 tane fotoğraf çekmedim. Cihazı kullanmadığım için satıyorum. Sorunsuz, hatasız bi makinadır. Çok kaliteli ve temiz fotoğraflar çekmektedir. En önemli özelliği dahili wi-fi olması.

Başlıca özellikleri:

18x Optical Zoom
    14.2 Mp
    3.0'' Ekran
    Dahili wi-fi

Ürünün yanında 8 gb hafıza kartı ve Case Logic marka çantasıda hediyemdir. Fotoğraf isteyene hemen yollayabilirim. Kutusu ve içeriği olduğu gibi durmaktadır. Marmara Park MediaMarkt'dan alınmıştır.

Fiyat: 150 TL.

Burdan ürünün özelliklerini detaylı inceleyebilir ve mağaza satış fiyatını görebilirsiniz.

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-wb150-3-lcd-ekran-dijital-fotograf-makinesisiyah.html#genel-bakis
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Satılık - Samsung WB150F Fotoğraf Makinası 14.2 mp - 18x optical zoom - wi-fi Satılık - Samsung WB150F Fotoğraf Makinası 14.2 mp - 18x optical zoom - wi-fi Satılık - Samsung WB150F Fotoğraf Makinası 14.2 mp - 18x optical zoom - wi-fi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarkan88 -- 29 Mayıs 2015; 11:18:49 >

• Hocam ürünün orijinal fotoğraflarına bakabilir miyim ? Ancak fiyatın biraz yüksek çünkü bu ürüne çok benzer wb35f modeli şuan kargo dahil 199 TL sizin urununuzde kargo dahil bu fiyata gelmekte bu nedenle fiyatının biraz daha indirirseeniz ürünü almayi düşünüyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drcingan

Hocam ürünün orijinal fotoğraflarına bakabilir miyim ? Ancak fiyatın biraz yüksek çünkü bu ürüne çok benzer wb35f modeli şuan kargo dahil 199 TL sizin urununuzde kargo dahil bu fiyata gelmekte bu nedenle fiyatının biraz daha indirirseeniz ürünü almayi düşünüyorum..

fotoğraflarını birazdan eklerim.

hocam aynı ürünler değil. o dediğiniz model w35f bu wb150f

o dediğiniz fotoğraf makinası 199 tl benim sattıgım cihaz 400 tl.
  • Hocam doğrusunda o üründe garanti var sıfır ürün sizin ürününüz 3 yıllık ve garanti yok bir problem çıksa muhattabim olmayacak ve iki makinada aşağı yukarı benim işimi görecektir aradaki fiyat farkı 50 TL bu riske değer mi sizce bu nedenle biraz daha indirim bekliyorum sizden son fiyatiniz kaç olur acaba..

• fiyatım sondur.

dediğim gibi cihaz aynı cihaz değil o yüzden kıyaslama yapmak yanlış.
  • quote:

Hocam doğrusunda o üründe garanti var sıfır ürün sizin ürününüz 3 yıllık ve garanti yok bir problem çıksa muhattabim olmayacak ve iki makinada aşağı yukarı benim işimi görecektir aradaki fiyat farkı 50 TL bu riske değer mi sizce bu nedenle biraz daha indirim bekliyorum sizden son fiyatiniz kaç olur acaba..

Merhabalar. Belirtiginiz urun sizin isinizi gorebilir ama iki urun arasinda ciddi bir lens farki var. Bilginiz olsun... sizin gosterdiginiz urunde bildigimiz kalitesiz samsung lensi kullanilmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

quote:

Hocam doğrusunda o üründe garanti var sıfır ürün sizin ürününüz 3 yıllık ve garanti yok bir problem çıksa muhattabim olmayacak ve iki makinada aşağı yukarı benim işimi görecektir aradaki fiyat farkı 50 TL bu riske değer mi sizce bu nedenle biraz daha indirim bekliyorum sizden son fiyatiniz kaç olur acaba..

Merhabalar. Belirtiginiz urun sizin isinizi gorebilir ama iki urun arasinda ciddi bir lens farki var. Bilginiz olsun... sizin gosterdiginiz urunde bildigimiz kalitesiz samsung lensi kullanilmis.

Tesekkurler aciklayici mesajiniz icin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teklifim hala geçerlidir

iyi alışverişler.
  • almak için IBAN bekliyorum
  • tassadar kullanıcısına yanıt
    gönderdim. pm :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.