Şimdi Ara

Satılık samsung r522 notebook(en iyi serisinden) Anakart 3aylık sıfır alınmış 128 bit ekran kartı vb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık samsung r522 notebook(en iyi serisinden) Anakart 3aylık sıfır alınmış 128 bit ekran kartı vb
    Anakartı sıfır alınmış olup 2-3 aydır kullanılmaktadır.

Bataryası öldüğü için yoktur(çıkardım).
    İsteyene sahibinden üzerinden ilanım var oradan get ile satış yapablirim. İsteyene komisyonsuz getsiz ilan açarım 550 tl ye satabilirim önce havale sonra kargo

En son denenen oyunlar ve fps değerleri NeedForspeed most wanted 2012 30fps-Call of duty Black Ops 2 35-50 fps Sniper Elite 30+fps, Battlefield Bad company 2 30+fps,Cod mw 2 40+fps cod mw3 30+ fps Oyun ayarlına göre daha da fazla fps alınabiliyor.

Özellikler İntel core 2 duo p8700 2.53 gbz

4gb RAM (800 mhz)

ATİ Radeon HD4650 128 bit 1gb(2gb paylaşımla) gddr3 ram Ekran kartı

320gb samsung hdd -HDMI çıkışı - e-SATA çıkışı , 3 adet usb portu var

wireless, cd-dvd wr, Şarj adaptörü Orjinal Çantası
    unutmayın BU PC DE 2 AYLIK ANAKART VE P8700 İŞLEMCİ VARDIR. SIRADAN R522 LER GİBİ DEĞİL EN ÜST NOKTADA.

FOTOĞRAFLARI İNCELEYİN EKRAN MENTEŞESİ SAĞLAM.KAPAK DÜZGÜNCE KAPANIP AÇILIYOR. ÜZERİNDEKİ PLASTİK UFAK BİR PARÇA YOK SADECE.
    Yeni anakartı monte eden bilgisayarcı bi kabloyu unutmuş olsa gerek sağ klik tıklıyor ama çalışmıyor. Büyük bir problem değil gerekrise açtırır yaptırırız. A4TECH G7-360 kablosuz mause hediye edilecektir.

Notebookum canavar gibidir. İsteyene win8 ile İsteyene win7 ile göndereceğim. Herşeyi yüklenmiş stabil halde. Birçok oyunu filmi vb herşeyi yükleyeblirim. Elimde büyük bir arşivim var harici hdd içinde . Kısaca dolu bi vaziyette yollayablirim.

Ürün Konyadan gönderilecektir. Konyada olanlar bizzat kendileri görebilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana, Çukurova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Bende R620 modeli vardı 5 buçuk yıl kullandım ve kardeşime verdim şimdi o kullanıyor efsane bir makinadır benim için sendeki de r522 bendeki ile sistem özellikleri aynı sadece benimkinde farklı olan benim makina 16 inç ve numaretik tuş takımı vardı ve 500 gb Hdd vardı benimkinde..

550 lira ne çok ucuz ne çok pahalı bu makina için bence satılır diye düşünüyorum tabi anakart tamir görmemişse ve gerçekten sıfırı alınıp takıldıysa çünkü sıfır anakart takıldıysa touchad'in sağ kliki çalışması gerek çünkü kablo ile ilgili değil orada switch var büyük ihtimal o switch arızalı olabilir ..

Ben kardeşime makinayı vermeden test ettiğim oyunlar vardı onlarında ben Fps oranlarını yazayım alacak arkadaşa referans olur;

Pes 14 1366*768 High'da 60 Fps
    Fifa 14 1366*768 High'da 55-60 Fps
    Pes 15 1366*768 High'da 30+ Fps

Enemy Front 1280*720 Medium'da 20-30 Fps

Ayrıca Bioshock İnfinite ,Metro 2033 , Metro Last Light ve Tomb Raider 2013 , Grid 2 de bu sistem özellikleri ile bu cihazda oynanabiliyor bunlarıda denemiştim makinayı kardeşime vermeden önce..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 16 Mayıs 2015; 16:48:26 >

• Ürünümü isteyen görebilir. İsteyene video bile çekebilirim. Uygun zamanda. İsteğe bağlı her türlü oyun olsun benchmark olsun program testi de yaparım. Anakart gerçekten sıfır alındı...
  • bu r522'nin anakartını kaça bırakırsın kardeş?
  • Anakart talep patlaması var resmen keşke depo yapsaydım sattım anakartı maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.