Şimdi Ara

Satılık Samsung M8800p 8Mp Kameralı /Kelepir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süredir kullanmakta olduğum telefonu Yüksek model PDA ya gececeğimden dolayı satıyorum.

Telefonun herhangi bir problemi yoktur. Dokunmatik ekranını Jelatini ile kullandım, ekranda hiç cizilme yoktur.

Orjinal batarya ve yanında yan sanayi batarya ile birlikte vereceğim.

Telefon anlatılmaz yaşanır cinsten 8Mp kamerası ve objektifi bitiriyor adamı . Milleti bazen zor inandırıyorum telefon olduğuna. Kamerayı ne gezdiriyon la elinde diyip duruyo arkadaşlar

Özellikleri şu şekilde;

Samsung M8800 Pixon
    8 Megapixel kamera (Gercek 8Mp Flashlı ve Ledli Dijital zum 16Xx, görünce anlarsınız zaten )
    2G/3G/3,5G/ HSDPA İnternet hızına sahip, Teli Pcye bağlayıp Nete yüksek Hızda Girebilirsiniz. Bu tel ile Vın, jet tarzı şeylere asla gerek duymazsınız
    Divix özelliği mevcut.
    Çift kamera
    GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
    microSD (TransFlash), maks. 8 GB
    Camera geo-tagging, auto-panorama shot, face, smile and blink detection, advanced shake reduction
    DivX/XviD/H.263/H.264/WMV/MP4 oynatıcı
    SRS (Surround Sound System) Virtual 5.1CH
    TV out functionality
    Bluetooth v2.0
    Wi-Fi(WLAN Hayır
    USB 2.0
    Faks / Veri Evet
    Built-in handsfree, GPS, A-GPS
    AMR, eAAC, MP3, WMA
    DivX, H263, H264, MP4, WMV, xVID

Telefonu Telefoncudan Aldığım için garanti belgesi v.s mevcut değil. Ama aldığımda orjinal jelatini üzerinde idi yani fazla kullanılmış değil.

Telefon, Şarj Aleti, 2 Adet PC bağlantı kablosu, 1 adet orjinal batarya, 1 adet yan sanayi batarya ile birlikte verilecektir.

Fiyatı ilk çıktığı zaman 800tl civarlarında idi şu an hala 650tl nin altına düşmüş değil. Zaten artık üretilmiyor. Birdaha böylesini bulamazsınız. Hala piyasada 8Mp tel bulunmuyor.

Bulabildiğim fiyat linkleri:http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-m8800-pixon-fiyati,019516.html
    http://www.ucuzu.com/cep-telefonu-c3277/samsung/m8800-pixon-p30429607/
    http://enucuzu.senindir.net/en-ucuz-samsung-m8800-pixon-fiyatlar%C4%B1-N128

Benim istediğim fiyat : 400tl dir. Bu temizlikteki tel için uygun bir fiyat verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_Leopard -- 3 Ekim 2010; 4:12:11 >

• bu telefondan işyerinde bir arkadaşım kullanıyor ve süper bu fiyata kaçmaz,hayırlı satışlar kamera ve fotograf kalitesi süper samsung bu işi iyi biliyor
  • hayırlı satışlar güvenilir arkadaş dürüst satıcı,süper ürün param olsa bu ürünü kaçırmazdımalan arkadaş inşallah cihazın kıymetini bilen biri olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIRAZLI

bu telefondan işyerinde bir arkadaşım kullanıyor ve süper bu fiyata kaçmaz,hayırlı satışlar kamera ve fotograf kalitesi süper samsung bu işi iyi biliyor

quote:

Orijinalden alıntı: TROJENS

hayırlı satışlar güvenilir arkadaş dürüst satıcı,süper ürün param olsa bu ürünü kaçırmazdımalan arkadaş inşallah cihazın kıymetini bilen biri olur

Teşekkürler TIRAZLI kardeşim Teşekkürler Arkadaşlar

Adamın teki dün gece saat 1 de mesaj attı fiyatı düşür dedi, düştüm biraz sonra attığı mesaj şu:

quote:

Orijinalden alıntı: Rapguard

kardes fiyata kalsın isimiz yeterki. telefonda cizik falan var mı

Tmm dedik fiyatı oke'ledi dedik. ciddimisin ciddi isen herşeyi anlatayım dedim

quote:

kardes ciddi isen ne demek bu saatte oyun oynamıyorum heralde millletin ticaretinde. mertbeyazca@hotmail.com ekle kardes

Ekledik başladım herşeyi yazdım. söle resim ceker öyle böyle telefon. dedik dedik oke dedi. bu seferde EEE forumda 300e var sen 300 e ver alayım.

La sen attığın mesajlara baksana. Sonrada beniimi kazıklıcan diyo yaaa . Madem almıcan madem fiyatta cacıklık yapacan başda neden bana böyle mesajlar atıyon kardeşim. Bena neden gece 4 e kadar anlattırıyorsun MSNde 2,5 saat.

Sonrada zeytinyağı gibi su yüzüne cıkarlar. İste sen benimi kazıklayacan forumda 300e var diye . Madem var oradan al. benim fiyatım belli fiyatı belli olan ürüne saçma saçma pazarlığa girip vakit kaybettiriyorsun.

• işte böyle arkadaşlarda çıkıyor adamın asabını bozuyor,almıyacaksın ne oyalıyorsun,fiyat çok başkası 300 e veriyor ozaman gidip 300 e verene teklif yap,hayırlı satışlar kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACKMONK

işte böyle arkadaşlarda çıkıyor adamın asabını bozuyor,almıyacaksın ne oyalıyorsun,fiyat çok başkası 300 e veriyor ozaman gidip 300 e verene teklif yap,hayırlı satışlar kardeşim

Teşekkürler
  • quote:

işte böyle arkadaşlarda çıkıyor adamın asabını bozuyor,almıyacaksın ne oyalıyorsun,fiyat çok başkası 300 e veriyor ozaman gidip 300 e verene teklif yap,hayırlı satışlar kardeşim

anlaşma bir kez yapılır oda gece 3 4 saat çalmakla değil ya alınır ya alınmaz budur alış verişburadan arkadaşa bir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK SAMSUNG J5 8GB Temiz
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel ürün,güzel fiyat,güzel satıcı daha ne olsun???

hayırlı satışlar kardeşim...
  • quote:

Hiç bosuna millete yalan konusma kardes sen. Attıgım iki mesajı almıssın görüntü diye. Neyse uzatmak istemiyorum 300 400 lira icin seninle ugrasamam ama adam degilsin arkadan is ceviriyorsun. Dün konusurken iyi güzel dedin kapattık muhabbeti sonradan gelmissin buraya bilmem neler diyorsun. Benim yazdıgım cevapları siliyorsun. Oyun yapma millete

Ne yalan konuşcam la bana attığın pmler i koydum orjinalden alıntı olarak. Dün iyi güzelmi dedim, dün bi laf söyleye bildinmi, o kadar aşagıladım seni 1 laf söyleyemedin simdi atarlanma aklını alırım . Senin yazdığın cevapları yönetici sildi. Adam ol ikinci elde iş yapmayı bilmiyorsan bari forum adabını öğren. Kimse oturup Yazılı fiyata senin gibi sacma pazarlık yapmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gsf

quote:

anlaşma bir kez yapılır oda gece 3 4 saat çalmakla değil ya alınır ya alınmaz budur alış verişburadan arkadaşa bir

Anlasma 100kere yapılır demedik kardes bizde. Anlasamadık. Madem böyle konusmayı biliyosunuz 400TL ye bu telefonu alın o zaman. Kimse almaz bu telefonu 400e.

o zaman ne diye 4 e kadar oyaladın beni . fiyatı yazılı olan ürüne sonradan füsursuzsa bi pazarlıga oturdun iş mi bu . almayacaktın neden uğrestırıyon. git beğendiğin yerden al

• quote:

zaten öyle yaptım kardes amma dert olmus senın ıcınde baskasına kakalamaya calıs ok

Oldu oldu olmazmı. Nedense Adamın teki cıkıp 2,5 saatimi boşdan yere aldığında çok sinirleniyorum. Heleki birde Gecenin 4üne kadar olunca insan kafayı yiyor anladınmı şimdi. Sorun bende karşımdaki insanları kendim gibi gürdüm 3 saat vakit ayırdım . sonuç . eee kafa atıyor tabi benim

Kakalayacak birşey yok ortada sen 300e-500e nereden alıyorsan oradan al ok....

• 300 Tl ye telefon+fotoğraf makinası çok güzelmiş vallahi 2si bir ardada fotoğrafılığa aşırı önem vermeyenler için güzel fırsat.

Hayyırlı satışalar hocam güzel fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 3 Ekim 2010; 20:46:18 >
  • bu fiyata bu özellikler daha ne diyim. word exel powerpoint/divix xvid mp3 mp4 oynatma / 8MP kamera profösyonel çekim yaparsınız. Bakın nokia x6 aldım bu özellikler onda bile yok 1000tl verdim word exel paralı indiriyonuz divix falanda oynatmıyo işlemcisi bile bundan kötü 3g side var eğer bahsettiği gibi ciziksizse bu fiyata kaçırılmaz telefon ha pazarlık sunnettir sorarsınız yaparmı bilmem. Bide herkez kalite ve temizliğine göre fiyat verir kimse temiz mala az fiyat cekmez istemeyen gider 300 lük yerden alır. Sana HAYIRLI SATIŞLAR arkadaşım er lere kafanı takma baltalamak için ikinci hesaptır o
  • quote:

Orijinalden alıntı: deuhcb

bu fiyata bu özellikler daha ne diyim. word exel powerpoint/divix xvid mp3 mp4 oynatma / 8MP kamera profösyonel çekim yaparsınız. Bakın nokia x6 aldım bu özellikler onda bile yok 1000tl verdim word exel paralı indiriyonuz divix falanda oynatmıyo işlemcisi bile bundan kötü 3g side var eğer bahsettiği gibi ciziksizse bu fiyata kaçırılmaz telefon ha pazarlık sunnettir sorarsınız yaparmı bilmem. Bide herkez kalite ve temizliğine göre fiyat verir kimse temiz mala az fiyat cekmez istemeyen gider 300 lük yerden alır. Sana HAYIRLI SATIŞLAR arkadaşım er lere kafanı takma baltalamak için ikinci hesaptır o

Teşekkürler dostum . Gercekten çok iyi iş cıkarıyor tel. özellikle kamerası. öyle bir an geliyorki kamera arıyorsun ve pat cepten cıkıyor haydiiii dizilin bi fotograf alayım . 8 Mp oluncada Adobe PS bilen adamın ellerine at fotoyu, görev tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

quote:

Orijinalden alıntı: deuhcb

bu fiyata bu özellikler daha ne diyim. word exel powerpoint/divix xvid mp3 mp4 oynatma / 8MP kamera profösyonel çekim yaparsınız. Bakın nokia x6 aldım bu özellikler onda bile yok 1000tl verdim word exel paralı indiriyonuz divix falanda oynatmıyo işlemcisi bile bundan kötü 3g side var eğer bahsettiği gibi ciziksizse bu fiyata kaçırılmaz telefon ha pazarlık sunnettir sorarsınız yaparmı bilmem. Bide herkez kalite ve temizliğine göre fiyat verir kimse temiz mala az fiyat cekmez istemeyen gider 300 lük yerden alır. Sana HAYIRLI SATIŞLAR arkadaşım er lere kafanı takma baltalamak için ikinci hesaptır o

Teşekkürler dostum . Gercekten çok iyi iş cıkarıyor tel. özellikle kamerası. öyle bir an geliyorki kamera arıyorsun ve pat cepten cıkıyor haydiiii dizilin bi fotograf alayım . 8 Mp oluncada Adobe PS bilen adamın ellerine at fotoyu, görev tamam

güzel telefon 8mp kamerası yeter hayırlı satışlar

• kardeş pm kutun dolu sana ulaşamıyorum yazıcıyla ilgili konuşuyorduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear
    kardeş pm kutun dolu sana ulaşamıyorum yazıcıyla ilgili konuşuyorduk

Yine mi doldu yaa :) dur temizleym pc yi acıyım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.