Şimdi Ara

Satılık Samsung Galaxy S2 TR - Siyah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Darty 'den aldığım Galaxy S2 yi S3 alacağım için satma niyetindeyim. Daha önce ayın 20 sinden sonra satacağımı duyurmuş olmama rağmen S3 'ü kontratsız almaya karar verdiğim için ürünü hemen teslim edebilirim.

Ürün son derecece temiz durumda. Çizik, vuruk ezik ya da benzeri herhangi bir deformasyon kesinlikle söz konusu değil. Alındığı günden beri kılıf ve ekran koruyucuyla kullanıldı. Kutunun içerisinden çıkan tüm aksesuarlar kutusu, faturası ve garanti belgesi de mevcut. Yanlış hatırlamıyorsam eylül ayında almıştım (Kontrol ettikten sonra fatura tarihinin 30 eylül 2011 olduğunu teyid ettim). Dolayısıyla 15 aya yakın garantisi olacak ürünü vereceğim tarihte.

Telefon Darty 'nin Evo üzerinden temin ettiği ürünlerden. Dolayısıyla garanti belgesi de Telpa değil. Bu durumun garanti açısından bir sorun oluşturması mümkün değil zira ürün Darty 'den faturalı olarak satın alındı (Fatura da ürünle birlikte teslim edilecek)

Telefonla birlikte koruyucu arka kapağı da hediye edeceğim.

Unutmadan İstanbul Gayrettepe 'de oturuyorum ve öncelikli tercihim alışverişi elden yapmaktır. Almak isteyen arkadaşı misafir eder, hem her türlü sorusuna yanıt verir hem de ürünü detaylarıyla inceleme fırsatı sunabilirim.

İstanbul dışı alıcılar konusunda önce eft sonra kargo şeklinde yollayabilirim. Dolayısıyla iki tarafın da zaman kaybetmemesi adına lütfen tersi yönde tekliflerle gelmeyin zira yanıtım -kesinlikle- olumsuz olacaktır.

İstediğim rakam 950 TL. Takas kesinlikle yoktur. Sanal Pazar ya da Gittigidiyor türü sistemler üzerinden alışverişi gerçekleştirmek ise ancak üçüncü tercihim zira yukarıda da belirttiğim gibi önceliğim ürünü elden teslim etmek.

İletişim için özel mesaj yollayabilir ya da 532 3561147 den arayarak ulaşabilirsiniz.

Unutmadan ürün daha düşük donanım özellikleriyle gelen 9100G modeli değildir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• G modelimidir.

not:gözden kaçmış g değilmiş.

Takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahell -- 15 Haziran 2012; 11:01:09 >
  • Darty 'nin evo üzerinden temin ettiği ürünlerin bir kısmı lightning rom ile geliyordu. Benim telefonum da bu şekilde gelmişti. Sonrasında stockrom yükledim. En son birkaç ay önce clockwork mod desteği olan bir başka custom rom yükledim.

ICS stock güncellemesini yaparak da teslim edebilirim. Açıkçası seçimi kullanıcıya bırakmak adına dokunmadım ama ihtiyaç duyulursa gerekli güncellemeleri yaparım.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.