Şimdi Ara

satılık samsung galaxy s2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Darty 'den aldığım Galaxy S2 yi S3 alacağım için satma niyetindeyim. Vodafone 'un kontratlı tarifelerinden biri ile satın alacağım için ancak ayın 20 sinden sonra alışverişin gerçekleşeceğinin altını çizmek istiyorum. Dolayısıyla bu mesaja bir ön satış olarak bakabilirsiniz...

Ürün son derecece temiz durumda. Çizik, vuruk ezik ya da benzeri herhangi bir deformasyon kesinlikle söz konusu değil. Alındığı günden beri kılıf ve ekran koruyucuyla kullanıldı. Kutunun içerisinden çıkan tüm aksesuarlar kutusu, faturası ve garanti belgesi de mevcut. Yanlış hatırlamıyorsam eylül ayında almıştım. Dolayısıyla 15 aya yakın garantisi olacak ürünü vereceğim tarihte.

Telefon Darty 'nin paralel ithalatçılardan temin ettiği ürünlerden. Dolayısıyla garanti belgesi de Telpa değil. Yine de bu durumun garanti açısından bir sorun oluşturması mümkün değil zira ürün Darty 'den faturalı olarak satın alındı (Fatura da mevcuttur)

Telefonla birlikte koruyucu kapağı da hediye edeceğim.

Unutmadan İstanbul Gayrettepe 'de oturuyorum ve öncelikli tercihim alışverişi elden yapmaktır. Almak isteyen arkadaşı misafir eder, hem her türlü sorusuna yanıt verir hem de ürünü detaylarıyla inceleme fırsatı sunabilirim.

İstediğim rakam 950 TL. Takas kesinlikle yoktur.

İletişim için özel mesaj yollayabilirsiniz.

Unutmadan ürün kesinlikle 9100G değildir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Divide By Zero -- 12 Haziran 2012; 9:15:06 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S İ9000
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.