Şimdi Ara

SATILIK SAMSUNG GALAXY S WİFİ 5.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok temiz kullanılmış ve hiçbir sorunu yoktur kutusunu ve şarj aletini bulamadım ama yanında araç şarj aleti veriyorum onun kablosuyla şarj edebilirsiniz.Fotoğraflar ürüne aittir.İstanbul içi elden teslim yapabilirz veya site komisyonunu ödemek şartıyla sanalpazar veya sahibindenden satış yapabilirim böylece enpara ile %20 indirimli alabilirsiniz.

FİYAT:220 TL
     SATILIK SAMSUNG GALAXY S WİFİ 5.0 SATILIK SAMSUNG GALAXY S WİFİ 5.0 SATILIK SAMSUNG GALAXY S WİFİ 5.0 SATILIK SAMSUNG GALAXY S WİFİ 5.0 SATILIK SAMSUNG GALAXY S WİFİ 5.0
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender_077 -- 10 Ekim 2013; 15:18:10 >

• Bir de fiyat yazarsan gerçekten bir ilan olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabazios

Bir de fiyat yazarsan gerçekten bir ilan olucak

Birkaç ilanı aynı anda verince karışıklıktan buna fiyat yazmayı unutmuşum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender_077

Çok temiz kullanılmış ve hiçbir sorunu yoktur kutusunu ve şarj aletini bulamadım ama yanında araç şarj aleti veriyorum onun kablosuyla şarj edebilirsiniz.Fotoğraflar ürüne aittir.İstanbul içi elden teslim yapabilirz veya site komisyonunu ödemek şartıyla sanalpazar veya sahibindenden satış yapabilirim böylece enpara ile %20 indirimli alabilirsiniz.

FİYAT:220 TL
     SATILIK SAMSUNG GALAXY S WİFİ 5.0 SATILIK SAMSUNG GALAXY S WİFİ 5.0 SATILIK SAMSUNG GALAXY S WİFİ 5.0 SATILIK SAMSUNG GALAXY S WİFİ 5.0 SATILIK SAMSUNG GALAXY S WİFİ 5.0
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

pm attım

• ürün tarafımdan alınmıştır. hayırlı uğurlu olsun 2 tarafada
    edit: ürün elime ulaştı hiçbir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.6.6 -- 13 Ekim 2013; 16:16:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.