Şimdi Ara

SATILIK SAMSUNG 2232 BW 360 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SATILIK SAMSUNG 2232 BW EV ORTAMINDA KULLANDIĞIM 3,5 AYLIK TERTEMİZ 0 ÖLÜ PİKSELLİ KUTUSU ANBALAJI POŞETLERİ İLE BİRLİKTE GARANTİLİ OLAN MONİTÖRÜMÜ SATIYORUM

NOT:TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM FİYAT SONDUR. 360 YTL.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm iniz var
  • HOCAM BEN DE ATTIM OK
  • güzel fiyat
  • cevaplandılar

• Bu ürünün, aşağıdaki linkteki ürünle bir ilgisi var mıdır?
    http://forum.donanimhaber.com/m_23843232/mpage_1/key_//tm.htm#23897413

Her iki fotoğraf da aynı yeri gösteren fotoğraflar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oduth

Bu ürünün, aşağıdaki linkteki ürünle bir ilgisi var mıdır?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel fiyat kimse almazsa ben alırım garantili ise
  • Hocam 1 ay önce nerdeydiniz yahu Gittik sıfır aldık walla süper fiyat bence kaçmazz
  • pm attım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oduth

Bu ürünün, aşağıdaki linkteki ürünle bir ilgisi var mıdır?

İlginç
  • arkadaşlar ucuz fiyat veriyoruz diye şuphelenen arkadaşlar oluyor

ŞUNU DİYORUMKİ ŞÜPHE ETMEYİN!!!ŞÜPHE ETMEYEN İLK ARKADAŞ ŞÜPHESİNİN NE KADAR YERSİZ OLDUĞUNU ANLAYACAKTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1018 -- 21 Haziran 2008; 2:06:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hakan1018

arkadaşlar ucuz fiyat veriyoruz diye şuphelenen arkadaşlar oluyor

ŞUNU DİYORUMKİ ŞÜPHE ETMEYİN!!!ŞÜPHE ETMEYEN İLK ARKADAŞ ŞÜPHESİNİN NE KADAR YERSİZ OLDUĞUNU ANLAYACAKTIR.

Şüphelerin yersiz olduğunun anlaşılması için yukarıda size arkadaşların sorduğu soruya cevap verebilirsiniz mesela. İki farklı ilanda aynı fotoğrafın kullanılması ve o ilandaki monitörlerden de alan herhangi birisinin olmaması ister istemez insanı şüpheye itiyor.
  • SATILIK SAMSUNG 2232 BW 360 YTL urun satilmadi ise almak isteyeyn visor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visor -- 21 Haziran 2008; 13:48:53 >
  • @Hakan1018;

Yanlış anlaşılma olsun istemem fakat,

Buradaki satıcı arkadaşımız, ilk gün monitörü satmaya gayet hevesli iken, her nedense ertesi gün satmaktan vazgeçmişti, daha doğrusu bir çok kez (monitörü kontrol etmek, ölü pixel vs.. amacıyla) adres istedim, adres vermeye yanaşmamıştı. 50 kere sormayı bırakıp, ben de almaktan vazgeçmiştim. (Hatta kendisi de sanki hiçbir şey olmamış gibi, "Siz bilirsiniz" demişti.) Dolayısıyla, bana bu süreç pek güvenilir gelmediği için, ayrıca o ilandaki aynı fotoğrafı burada görünce, sadece bir alaka olup olmadığını öğrenmek istedim. Açıklama yapmak zorunda değilsin tabi ki...

@Visor da, ilandaki 3 monitörden birini almak isteyenlerdendi. Sanırım, visor da sorun yaşadı arkadaşla ya da bilmiyorum...

Neyse arkadaşlar, amacım ilanı baltalamak değil, sadece almak isteyenlerin bilgisi olması gerekir diye düşündüm, keza ben de ilk başta belki alabilirim diye düşünmüştüm. Sonradan farkettim durumu.

Herkese hayırlı alışverişler dilerim.

• Lcd tarafımdan alınmıştır şu an kullanıyorum teşekkürler...
  • almak isyeyen arkadaşlar bu monitörü kacırmak istemeyen arkadaşlar!!!sözüm size!!mesaj atıp telefon numarası bırakıp beni arayın gibilerinden msj.atanlar alamadılar neden? bir düşünsünler!!iş bitireceksin öle bir numara bırakayım beni ara gibilerinden msj.bırakıp gayri ciddi yaklaşımlarla bu işler olmaz!!bak sertaç arkadaş ne yaptı telefonda"abi hesap numaranı ver dedi ve havaleyi cıkardı aldı"!!bu kadar işte.

bu arada sertaç arkadaş monitör nasıl düşündüğün gibimi yoksa beklentilerinin üstündemi biraz anlatırsan sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.