Şimdi Ara

satılmıştır silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
3
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 satılmıştır silinebilir

ÖNEMLİ NOT: İLANI OKUMADAN KARTLA İLGİLİ SORU SORANLAR RİCA EDİYORUM CEVAP BEKLEMESİN ZİRA İTİNAYLA BLOKLUYORUM. OKUMAK BU KADAR ZOR OLMAMALI!!!

Kartı geçen hafta forumdan aldım. Planım ekran kartı çıkarılmış sıfır hazır sistem almaktı lakin uygun fiyata komple sistem kampanyası denk getirip ekran kartı dahil sistem satın aldım. Haliyle 6600xt boşa çıktı. Aldığım arkadaşın ilan linkini aşağı bırakıyorum. Kargo dahil 4850 liraya almıştım. Foruma bi göz attım ve mümkün olan en uygun fiyatı yazmak istedim. Beni bilen bilir. Referans listemden sattığım ürünlerin satış tarihindeki fiyatlarına bakabilir ve eğer geçmiş piyasaya da hakimseniz her daim piyasanın en uygun fiyatına sattığımı görebilirsiniz zira malını bulunmaz hint kumaşı sanıp ilanına yorum gelince hemen yönetime şikayet edip sildirenlerden değilim. Kart için istediğim rakam satılmıştır

Kartı aldıktan sonra yeni siparişini verdiğim sistem elime ulaşmadığı için test etme imkanım olmadı lakin ürünü satın aldığım arkadaş da referanslı güvenilir bir üye. Kendisi furmark sonuçlarını attı kart maksimum 70 dereceye ulaşmış.

Kartı satın aldığım ilan linki

https://forum.donanimhaber.com/sapphire-rx-6600-xt-nitro-4750-tl--157034142

satılmıştır silinebilir

satılmıştır silinebilir

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• güzel fiyat hayırlı satışlar kirvem.

• türkerrr kullanıcısına yanıt

Eyw hacım birisinin işi görülsün yeter. Açıkçası 4 bine de ineceğim. şimdilik ilk gün olduğundan böyle yazdım. 250 lira dediğin adam akıllı bi öğün yemek parası sonuçta

• emrekaradag kullanıcısına yanıt

3060 olmasa pazarlık etmeden direkt alırdım valla güzel kart.

• türkerrr kullanıcısına yanıt

gelen mesajları görmelisin. nerde sahibinden/letgo kullanıcısı var toplanmış foruma. şu ikinci el bölümünde ilan açabilmek, yorum yazabilmek ve pm atabilmek için iq testi yapılmalı. yeterliliği sağlayamayanlar kalıcı olarak siteden banlanmalı satılmıştır silinebilir 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Silinebilir.
    2 yıl önce açıldı
    SATILDI. SİLİNEBİLİR.
    4 yıl önce açıldı
    satıldı silinebilir
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.