Şimdi Ara

Satılık romanlar, kitaplar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Elimdeki birkaç orjinal kitabı satıyorum. Bazıları okunmadı bile, yalnızca arşiv için alındı. Hepsi yepyeni tertemiz ve hologramlı.

1. H.P. Lovecraft - Toplu Eserleri 1 (502 sayfa/30 ytl'ye alındı.)

2. Irvin D. Yalom - Nietzsche Ağladığında (374 sayfa/22 ytl'ye alındı.)

3. R. A. Salvatore - Unutulmuş Diyarlar Kara Elf Üçlemesi 1. Kitap Anayurt (315 sayfa/17.50 ytl'ye alındı.)

4. R. A. Salvatore - Unutulmuş Diyarlar Kara Elf Üçlemesi 2. Kitap Sürgün (275 sayfa/17.50 ytl'ye alındı.)

5. J. R. R. Tolkien - Yüzüklerin Efendisi Tek Cilt Özel Basım (1015 sayfa/56 ytl'ye alındı.)

6. Stephen King - Şeffaf (454 sayfa/19 ytl'ye alındı.)

7. Weis&Hickman - Ejdarha Mızrağı Destanı 1. Kitap Güz Alacakaranlığının Ejdarhaları (17.50 ytl'ye alındı.)

8. Weis&Hickman - Ejdarha Mızrağı Destanı 2. Kitap Kış Gecesi Ejdarhaları (17.50 ytl'ye alındı)

9. Weis&Hickman - Efsaneler Serisi 1. Kitap İkizlerin Zamanı (17.50 ytl'ye alındı.)

10. Weis&Hickman - Efsaneler Serisi 2. Kitap İkizlerin Savaşı (17.50 ytl'ye alındı.)

11. Weis&Hickman - Efsaneler Serisi 3. Kitap İkizlerin Sınavı (15 ytl'ye alındı.)

- Yüzüklerin Efendisi tek ciltlik ansiklopedi şeklinde olan romanı aldığım fiyattan 16 ytl aşağıya, 40 ytl'ye satıyorum.

- Diğer her kitabı aldığım fiyattan 5 ytl aşağıya satıyorum. Mesela Stephen King'in romanı Şeffaf'ı 19 ytl'ye almışım, 14 ytl'ye satıyorum. Toplu alımlarda fiyatı indiririz, ayrıca tekli alımlarda bir miktar pazarlık payı da olabilir.

Kitaplar bunlar. Çoğu kitabın sıfırdan farkı yok, Ejderha Mızrağı serisininde kapaklarda ufak deformeler mevcut olabilir o seri yanımda değil kesin bir şey söyleyemiyorum. Onun dışında ikinci el denilebilecek kitaplar değil, zaten hırpalanmış kitaplarımı işime yaramasa da satışa koymadım. Hepsi arşivlik hepsi orjinal hepsi tertemiz. Ankara içi elden teslim mümkündür, hem daha rahat olur hem de başka masraflar açılmamış olur. Aklınızdaki her soruyu özelden sorabilirsiniz. Bunlardan gelecek parayı oraya buraya harcayacağım, satma sebebim gözüme yeni ilişmeleri oldu. Okumuyorum ve okunacak kitaplarımın sayısı çok olduğundan yerlerinden bile kaldırmamışım.

Takas olarak Shibumi ve Olasılıksız kitaplarını düşünebilirim.

msn adresim kirhacker@hotmail.com

İyi forumlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Kitaplar
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.