8. Weis&Hickman - Ejdarha Mızrağı Destanı 2. Kitap Kış Gecesi Ejdarhaları (17.50 ytl'ye alındı)
9. Weis&Hickman - Efsaneler Serisi 1. Kitap İkizlerin Zamanı (17.50 ytl'ye alındı.)
10. Weis&Hickman - Efsaneler Serisi 2. Kitap İkizlerin Savaşı (17.50 ytl'ye alındı.)
11. Weis&Hickman - Efsaneler Serisi 3. Kitap İkizlerin Sınavı (15 ytl'ye alındı.)
- Yüzüklerin Efendisi tek ciltlik ansiklopedi şeklinde olan romanı aldığım fiyattan 16 ytl aşağıya, 40 ytl'ye satıyorum.
- Diğer her kitabı aldığım fiyattan 5 ytl aşağıya satıyorum. Mesela Stephen King'in romanı Şeffaf'ı 19 ytl'ye almışım, 14 ytl'ye satıyorum. Toplu alımlarda fiyatı indiririz, ayrıca tekli alımlarda bir miktar pazarlık payı da olabilir.
Kitaplar bunlar. Çoğu kitabın sıfırdan farkı yok, Ejderha Mızrağı serisininde kapaklarda ufak deformeler mevcut olabilir o seri yanımda değil kesin bir şey söyleyemiyorum. Onun dışında ikinci el denilebilecek kitaplar değil, zaten hırpalanmış kitaplarımı işime yaramasa da satışa koymadım. Hepsi arşivlik hepsi orjinal hepsi tertemiz. Ankara içi elden teslim mümkündür, hem daha rahat olur hem de başka masraflar açılmamış olur. Aklınızdaki her soruyu özelden sorabilirsiniz. Bunlardan gelecek parayı oraya buraya harcayacağım, satma sebebim gözüme yeni ilişmeleri oldu. Okumuyorum ve okunacak kitaplarımın sayısı çok olduğundan yerlerinden bile kaldırmamışım.
Takas olarak Shibumi ve Olasılıksız kitaplarını düşünebilirim.