Şimdi Ara

SATILIK REVOLTEC ADVANCED FIGHTBOARD GAMING KEYBOARD + SCYTHE MUGEN ( INFINITY )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  SATILIK REVOLTEC ADVANCED FIGHTBOARD GAMING KEYBOARD + SCYTHE MUGEN ( INFINITY )

SATILIK REVOLTEC FIGHTBOARD ADVANCED Oyun Klavyesi ( Q KLAVYE TÜRKÇE ) 2 ay önce alınmıştır. Çok temizdir. Amerikadan Razer Işıklandırmalı Klavye geleceği için satılıktır. Kutusu, faturası özel tuşları ve tuş sökme aparatı mevcuttur. Fiyat 45 ytldir. Pazarlıklı olarak son fiyat ise 40 ytldir... Ankara içi elden teslim , diğer illere kargo imkanı...

KARGO SENDEN OLSUN , 35 VEREBİLİRİM UYARSA ALIRIM VS. GİBİ MESAJLAR CEVAPLANMAYACAKTIR...

SATILIK REVOLTEC ADVANCED FIGHTBOARD GAMING KEYBOARD + SCYTHE MUGEN ( INFINITY )

Teknik Veriler:
    Boyutlar: 495 x 200 x 28 mm (L x B x H)
    Ağırlık: 0.9 Kg
    Tuş : 104 Tuş
    Kısayol Tuşları: 11
    Atanabilir Tuş Sayısı: 10 (20 çift atama ile)
    Bağlantı Arabirimi: USB 2.0 (USB 1.1 ile de uyumludur)
    Karbon Dizayn
    Uyumlu İşletim Sistemleri: Windows Vista / XP 64 / XP / 2000

Kutu İçeriği:
    Revoltec Fightboard Advanced
    Revoltec Değiştirilebilir Fight Tuşları
    Tuş Sökücü Aparat
    Fightboard Yazılım
    Türkçe Kullanma Kılavuzu

Fightboard Advanced gerçek oyuncular tarafından oyunculara yönelik olarak hazırlanmış TÜRKÇE TUŞLU özel oyun klavyesidir.
    Fightboard üzerinde değiştirilebilen özel "Fight Control" tuşları bulunmaktadır. Kutu içeriğinde gelen özel plastik tutacak sayesinde tuşları değiştirmeniz sadece 3-4 saniyenizi alacaktır! 11 adet "hotkey" yani özel hareket ve fonksiyon atama tuşları klavyenin üst kısmında yer almaktadır. “Windows® tuşu" na yanlışlıkla basılsa bile taskbara gitmeyi önleyen özel "pad lock key" sayesinde oyunun en hararetli anında yanlışlıkla Windowsa geçip sinirleriniz bozulmayacak!

Ayrıca klavyenin sağ ve sol kenarında bulunan 5'er adet "macro key" yani atanabilir tuş sayesinde ister sol elinizi ister sağ elinizi kullanıyor olun, mouse hareketleri ve windows, oyunlarda özel oyun vb atamaları rahatlıkla bu tuşlara yapabilirsiniz. Tuşlarda geliştirilmiş hassasiyet ile USB 2.0 bağlantı sayesinde hızlı hareket algılama ve çok özel karbon görünümlü kaymayan yüzey ile birlikte tam kontrol sağlanmaktadır.

Klavyeniz ile beraber gelen software özel program bu "macro key" ler ile daha fazla ve özel kısayol tuşları ve atamalar yapabilmenizi sağlar. Revoltec Türkçe Klavye; Türk Oyuncularının da ihtiyaçları düşünülerek, Forumlarda yapılan anketler aracılığı ile Alman Mühendisler eşliğinde tamamen Oyunculardan Oyunculara yönelik geliştirilmiştir. Tamamı Türkçe Olan Klavye, Vista ve XP tam uyumludur.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

SCYTHE MUGEN ( INFINITY ) 2 ay kadar önce alınmıştır. F/P oranı yüksek bir soğutucudur. 4 adete kadar 120 mm fan takılabilir.

SOĞUTUCU + 120 MM FANI = 60 Lira 2. Fan için Klips = 3.5 Lira

Amfibiden özel yapım vidalı takma sistemi = 15 Lira ( Henüz kargoda ben de 15 ytlye aldım yarın gelecek )

Firebal'da stokta kalmamıştır. 1 ay önce bitmeden önceki fiyatı 78 ytldir. Fan klipsi 5 ytl idi. Kaliteli montaj için özel aparatı Amfibiden aldım şu an kargoda 15 ytl daha parası bile
    yatırılmadı...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 22 Ağustos 2008; 0:57:07 >

• g15 gibi alttan ışıklandırması varmı bu klavyenin ??
  • Hayır alttan ışıklandırmalı değil.

Aynı klavyeden kullanıyorum, olağan üstü rahat.
  • Zaten ışıklandırmalı demedim Işıklandırmalı Razer Lycosa klavye geleceği için satılıktır dedim... Gerçekten güzel bir klavye bu fiyata bundan iyisini bulmak zor. A4 Tech in yeni ps2 gamer modelleri bile 35-40 ytl...
  • Masa üstü sistemimi satmış olmasaydım almıştım
  • pm
  • Pm cevaplandı. Takas yoktur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Backplate + para takası mümkün mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMFİBİ

Backplate + para takası mümkün mü?

+ Para olur tabi
  • quote:

Backplate + para takası mümkün mü?

PM Kutunuz dolu sanırım... Mesajlar gitmiyor...
  • Kutu bomboş, bu aralar forumda bir sorun var sanırım..
  • quote:

Kutu bomboş, bu aralar forumda bir sorun var sanırım..

Evet 2 gündür birçok kişide bu hatayı verdi...
  • "Amfibiden özel yapım vidalı takma sistemi " bu nasıl birşeydir acaba bir resmi falan varmı ? Birde elinizde kaç adett satılık mugen klipsi var ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lazarusuo

"Amfibiden özel yapım vidalı takma sistemi " bu nasıl birşeydir acaba bir resmi falan varmı ? Birde elinizde kaç adett satılık mugen klipsi var ?

Henüz kargoya yeni gelmiş birazdan gidip alacağım

Orijinali hariç ek olarak 1 çift klips var. Ek olarak satabileceğim 1 çift ( tek fanlık ) var yani. Fakat hepsi birlikte alınmazsa 3.5 ytlden veremem. Aldığım fiyattan verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 22 Ağustos 2008; 10:35:29 >
  • Şu vidalı takma sistemini çok merak ettim. Müsait olduğunuz bir anda fotolarını eklerseniz sevinirim. Birde klipsi aldığınız fiyat 5 lira sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: lazarusuo

Şu vidalı takma sistemini çok merak ettim. Müsait olduğunuz bir anda fotolarını eklerseniz sevinirim. Birde klipsi aldığınız fiyat 5 lira sanırım

Biraz önce teslim aldım vidalı sistemi. Kurarken fırsatım olursa fotoğraflarını koyarım. Dandik plastik klips sistemi yerine daha oturaklı bir montaj sağlayacak. ( inşallah )
  • pm ledim
  • 2si de tüm aparatlarıyla satılmıştır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.