Şimdi Ara

SATILIK: Resident Evil Requiem (Steam kodu ) Aktivasyon Desteği Dahil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Exclusive.Gamer Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Ekran kartım ile birlikte gelen Resident Evil 9 oyun kodları satılıktır. Kodların türüne göre teslimat şekli aşağıdadır:

​1. Seçenek (Global Key): Direkt teslim edilir, herhangi bir donanım şartı yoktur.

​2. Seçenek (Nvidia Key): Nvidia App üzerinden aktivasyon gerektirir. Donanım şartı tarafımdan sağlandığı için sizin sisteminizde 50 serisi kart olmasına gerek yoktur.

​💰 Fiyatlandırma
    ​Steam Kodu: 1600 TL
    ​Nvidia Steam (Aktivasyon Dahil): 1400 TL

​🛠️ İşlem Süreci (Nvidia Key İçin)
    ​Ödeme sonrası geçici bir Steam hesabı veya ana hesabınızın bilgilerini (2FA açıkken) iletebilirsiniz. Kendi sistemimdeki RTX 5080 ile kodu hesabınıza tanımlayıp teslim ediyorum. Oyun kütüphanenize kalıcı olarak eklenir ve donanım zorunluluğu ortadan kalkar.

​Not: Hızlı ve güvenilir işlem garantisi veriyorum. Her sistemde sorunsuz çalışır.

Referanslarım:https://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=2019078

​Ödeme: Havale / EFT / FAST (Önce ödeme, sonra teslimat)
    İletişim: PM (Özel Mesaj) üzerinden ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 15 Mart 2026; 20:16:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.