Şimdi Ara

Satılık Quad Core Q6600 işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • faturalı fakat işlemci hs üzerini cam zımparası ile temizleyip düzlettim daha iyi ısı alımı yapsın diye. çok iyi bir cpu default voltaj ile 3200mhz bigtyphon ile günlük 3400-3500mhz kullanırsınız.
    istediğim rakam 360ytl takas düşünmüyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• işlemcinin üzerini cam zımpara ile temizleyip düzeeltmek yazıları silikleştiriyor vs. bu garantiyi bozuyormu acaba?benim işlemcide aynı durumda bilgi için soruyorum.

teşekkürler. hayırlı satışlar.
  • Cpuz ile işlemciyi görebilrmiyiz. Eğer ES ise sanırım kurallarda satılması yasak.
  • dostum pm attım
  • CPU-Z görebilir myiz ?
  • hayret bişi ne es yav standart bi quad core işte cpu üzerindeki bombeli kısmı düzleştirdim okadar tabiki garanti dışı kalır.
    akşamları nete giremiyorum lütfen pmleri ona göre atın.
    takas düşünmüyorum fiyat konusunda da indirim çok ufak şekilde olabilir ama 300 olurmu 320 olurmu vs. fiyatlarla gelmeyin

aslında sugarcocuktan pm bekliyorum ona rezerv gibi bişi ama daha dönmediğinden şimdilik yine satış da daha önceden sözüm olduğundan öncelik onda sonra yanlış anlaşılma olmsın
  • sugar kardeşim pm kutunu kontrol et sanırım dolmuş attığım pmleri almıyormusun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Core 2 Quad Q9650 arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: arbiter

hayret bişi ne es yav standart bi quad core işte cpu üzerindeki bombeli kısmı düzleştirdim okadar tabiki garanti dışı kalır.
    akşamları nete giremiyorum lütfen pmleri ona göre atın.
    takas düşünmüyorum fiyat konusunda da indirim çok ufak şekilde olabilir ama 300 olurmu 320 olurmu vs. fiyatlarla gelmeyin

aslında sugarcocuktan pm bekliyorum ona rezerv gibi bişi ama daha dönmediğinden şimdilik yine satış da daha önceden sözüm olduğundan öncelik onda sonra yanlış anlaşılma olmsın

işlemci üzerinde bombeli kısım olacağına inanmak biraz zor. Eğer öyle bir işlemci aldıysan garantiden değişir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.