faturalı fakat işlemci hs üzerini cam zımparası ile temizleyip düzlettim daha iyi ısı alımı yapsın diye. çok iyi bir cpu default voltaj ile 3200mhz bigtyphon ile günlük 3400-3500mhz kullanırsınız. istediğim rakam 360ytl takas düşünmüyorum.
işlemcinin üzerini cam zımpara ile temizleyip düzeeltmek yazıları silikleştiriyor vs. bu garantiyi bozuyormu acaba?benim işlemcide aynı durumda bilgi için soruyorum.
teşekkürler. hayırlı satışlar.
Cpuz ile işlemciyi görebilrmiyiz. Eğer ES ise sanırım kurallarda satılması yasak.
dostum pm attım
CPU-Z görebilir myiz ?
hayret bişi ne es yav standart bi quad core işte cpu üzerindeki bombeli kısmı düzleştirdim okadar tabiki garanti dışı kalır. akşamları nete giremiyorum lütfen pmleri ona göre atın. takas düşünmüyorum fiyat konusunda da indirim çok ufak şekilde olabilir ama 300 olurmu 320 olurmu vs. fiyatlarla gelmeyin
aslında sugarcocuktan pm bekliyorum ona rezerv gibi bişi ama daha dönmediğinden şimdilik yine satış da daha önceden sözüm olduğundan öncelik onda sonra yanlış anlaşılma olmsın
hayret bişi ne es yav standart bi quad core işte cpu üzerindeki bombeli kısmı düzleştirdim okadar tabiki garanti dışı kalır. akşamları nete giremiyorum lütfen pmleri ona göre atın. takas düşünmüyorum fiyat konusunda da indirim çok ufak şekilde olabilir ama 300 olurmu 320 olurmu vs. fiyatlarla gelmeyin
aslında sugarcocuktan pm bekliyorum ona rezerv gibi bişi ama daha dönmediğinden şimdilik yine satış da daha önceden sözüm olduğundan öncelik onda sonra yanlış anlaşılma olmsın
işlemci üzerinde bombeli kısım olacağına inanmak biraz zor. Eğer öyle bir işlemci aldıysan garantiden değişir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme