Şimdi Ara

satılık Psp2000, Sega Mega Drive 2 ,Micro Genious

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Elimde bulunan aşağıda özelliklerini belirttiğim konsolları ve oyunları satıyorum.Aşağıya resimlerini yükledim.Ankara içi elden teslim etmek istiyorum.Hem ürünleri yakından görmüş olursunuz hem de kafanızda soru işaretleri olmaz.Bilgi için pm atınız,uygun zamanda cevaplarım.

1-Sega Mega Drive 2

Makine Çin malı olan Segadır.İçinde 5 adet oyun vardır.Çizik,kırık yoktur.Temiz durumdadır.Kutusunda 2 adet joystik,1 adaptör,1 bağlantı kablosu vardır.Fiyat 90 lira.

2-Psp 2000

Piyano siyahı renktedir, 2000 modeldir ,versiyonu kırılmıştır.İçine atacağınız tüm oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz.Adaptörü orjinaldir ve ilk günkü gibidir.2 adet Umd disk formatında Burnout ve Metal Gear Solid oyunlarını da vereceğim.Ayrıca piyasada 20 tl değerinde koruma çantasını da vereceğim.Fiyat 190 liradır.

3-Micro Genious atari

Geçen yıl bir hevesle sırf nostalji olması açısından almış olduğum ve 3-4 kez kullandığım bir makinedir.Beraberinde 9 adet çok oyunlu kasetleri ve ekstradan 2 adet micro genious joystik ile beraber alacaksınız.Fiyat 80 liradır.

4-Sega Mega Drive oyunu Super Street Fighter 2 .

Oyunun kartuşu da kutusu da çok temiz olup,japonca kitapçığı mevcuttur.Seganın en iyi oyunlarından birisidir.Fiyat 80 liradır.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.