Şimdi Ara

Satılık-PSP ile takaslık S.E. W810i 3 haftalık 300ytl artık acelesi yok:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ürün 3 haftalıktır faturalı genpa garantilidir full kutulu. foto kalitesini zaten bilen bilir. pda ile takas düşünmüyorum mp3 kalitesinden dolayı almak isteyen olabilir bu yüzden şunu belirtmeliyim kulaklıgını sadece 1 kere kullandım ses kalitesi nasıl diye bakmak için. sonrada bendeki ep630 ile dinlemeye devam ettim. makina 3 haftalık oldugu için resim koyma geregi duymuyorum hoş istesemde koyamam foto makinesi yok ama cok isterseniz aksesuarlarının resmini koyabilirim birde aynadan telefonun resmini birde eroyondaki fiyatını bende biliyorum almak isteyen 60-70ytl verip kutusunu kendisi acabilir içi rahat olur kişiye kalmiş. birde 512mb sandisk var için de onuda verecen tabiki. gelelim fiyata sadece 300ytl 4-5 aylık ürünlerle ve palelel ihracat ürünleri ile kariştırmayalım lütfen her türlü yorum serbest fiyat özellik vs.. kutuyu düzenlerken bugun farkettim kulaklıgı yoktur daha dogrusu kaybolmştur bulursam eklenecektir.
    örnek fiyat linki

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=9479

birde forumda olmadıgım zaman cepten ulaşabilirsiniz 555-630-35-48

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dishekimin -- 5 Eylül 2007; 12:34:51 >

• pm
    MODDA,oldnz,cskaraman,Plaka,@NTARES,Révølvér,takeru,tiesto3131,körtopal,musterris,SAVIAR,EdaisY,[TÛRÍ],telsim81,sinan3344,serper,digitaldelisi,spa®co,Fatih_18_18_18,DONANIMHABER.HD,Nikola Tesla,bugrascb,recepivedik06,reborn07,er1710,RichWarrior,Crazybeko,Chiehsheshuai,HePeR,elberp,reborn07,bukalemuns,jambon,devriye76,ssungur33,Şahin Abi, Dr.Teknik

ve unuttuğum,hatırlayamadığım bir sürü alış-veriş..
  • Hayırlı Satışlar.

pLayer + emevi + romantik83

OLUMSUZ ( ŞİFREGİRİŞ) KESINLIKLE BU ADAMLA ALISVERIS YAPMAYIN DOLANDIRICININ TEKI.
  • pm.

REFERANLARIM VE ALIŞVERİŞLERİM İÇİN PROFİLİME BAKABİLİRSİNİZ
  • bide bişey daha diyim forumda w 810i satan bi arkadaş daha var cihazı daha 1 aylık ve kvk garantili ayrıyeten 2 gblık ta hyafıza kartı veriyor ve fiyat :300 ytl

REFERANLARIM VE ALIŞVERİŞLERİM İÇİN PROFİLİME BAKABİLİRSİNİZ
  • Ekranındaki Jelatin Sökdün mü? Arkadaşım Üzründe Cızık Mızık Var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: Melrin

Ekranındaki Jelatin Sökdün mü? Arkadaşım Üzründe Cızık Mızık Var mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: reklam72

Hayırlı Satışlar.

aksama kadar forumdışı bir arkadasla psp ile takas yapmak kaydı ile anlaşma yaptık kardeşini ikna edebilirse satış gercekleşecek yoksa satısa devam.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.