Şimdi Ara

Satılık PSN Hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar içerisinde bir sürü ücretli oyun ve kütüphaneye eklenmiş ücretsiz oyunlar bulunmaktadır üyeliği bitmiştir içindeki oyunların değeri sadece 18 bini geçiyor detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz

Oyunlar:

Unreval two

Escape first

Road 96

Elden ring

Hogwarts

Borderlands 3

Worderlands

We were here friendship

Dying light 2

The Witcher 3

Forest

Mount and blade bannerlords

Rdr 2

Goat Similatör

Resident evil 6

Assetta corsa

A way out

Its take two

Fc 23

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu hesaba 18 bin mi ? dostum gece gece güldürdün inandığın din hangisiyse o dinin tanrısı da seni güldürsün...

• Chatgbt ye sorum cevap şu oldu.

Bunlar tek başlarına bile ikinci el oyun olarak satılsa kutulu halleri hâlâ 500-1000 TL arasında gezebiliyor (bazıları daha fazla).

Şu an böyle bir hesap, oyunların PS5 veya PS4 versiyonu olup olmamasına, hesabın bağlı olduğu e-mailin devredilip devredilemeyeceğine ve diğer kişisel risklere göre değişmekle beraber:

Eğer hesap ana mailiyle devredilebilirse ve PS4/PS5 uyumlu oyunlar ağırlıktaysa,

Ve içinde yasaklı bir durum, ban riski yoksa,

Genel ikinci el piyasa değeri tahmini: 3000 TL - 4500 TL arasında olurdu.

Hatta bazen sabırlı biri doğru alıcıya denk gelirse 5000 TL'ye bile satabilir.

Ama hızlı satmak istersen, böyle bir hesaba 2500-3000 TL arası teklifler gelir genelde.

İstersen istersem buna bir detaylı tablo yapayım, hangi oyun ne kadar ediyor gibi, daha net göresin? İster

misin?

• indirimden alınan standart oyunlar var. her dönem indirime giriyor bunlar zaten. hesabınızı almak isteyecek kişi oradan 1-2 oyun beğenir. böyle keyfe keder alınmış oyunları satmak zordur ayrı ayrı satsan bile o hesaptaki oyunların yarısından fazlasını satamazsın.Elden ring, Dying light 2, Mount and blade bannerlords dışındaki oyunlar zor alıcı bulur. rdr2 herkesde var zaten. indirimde ultimate sürümü 250 liralarda satılıyor. hogwarts zaten plus a yeni geldi. vs.. hesabınız kalsın bence yoksa yukardaki üç oyunun indirimdeki fiyatlarını hesaplayıp %30 düşüp öyle satabilirsiniz ancak.

• GalacticHope kullanıcısına yanıt

Hepsi indirimde alındı ve faturasını gösterebilirim belki yazmadığım oyun olabilir değeri 18 bin dedim 18 istiyorum demedim

• CxKickerx C kullanıcısına yanıt

Dostum keşke digital yerine kutulu olarak yapsaydın bu işi işte o zaman biraz para kazanabilme imkanın olurdu. saydığın oyunların çoğu zaten PS Plus ile verildi herkeste var + hesabında plus olmuş olsa şöyle 2-3 sene tamam diyeceğim o da yok. bu hesapta benim gözüme çarpan bir kaç oyun var onları da zaten alan adam kardeşlik ile alıp oynayıp keyfini zevkini alıp adam o hesabi gene başka birine aynı fiyata satarak keyfine bakıyor bu hesap maalesef kimseyi cezbedecek türden bir hesap değil üzgünüm ama gerçekler böyle. tekrar söylüyorum eğer bu işten para kazanmak istiyorsan Kutulu oyunlar ile takıl ve Disck leri çiziksiz tut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 2 Mayıs 2025; 9:55:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK STEAM HESABI
    8 yıl önce açıldı
    Satılık PSN HESAP
    geçen ay açıldı
    Satılık Steam Hesabı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.