merhaba,
konsol 07.02.2021'de Mediamarkt Türkiye'den alındı. İlk seri dijital konsollarda sık görülen coil whine bu üründe de mevcuttur. Konsola yarım metre mesafede değilseniz farkedilmiyor. Hafif derecede diyebilirim. İlanda belirtilmemiş olsa muhtemelen anlaşılmayacaktır. Aşağıda video ile göstermeye çalıştım.
Herhangi bir ısınma, kapanma sorunu yoktur. İçi açılmamış, tamir görmemiştir. Güvenlik etiketi üzerindedir. 3-4 kez yan kapaklar çıkarılıp fan temizliği yapılmıştır. Buna bağlı kapak plastiğinin geçme yerlerinde ufak tefek çizikler mevcuttur. Dışarıdan belli olmuyor iç siyah plastiktedir.
İki adet Dualsense kontrolcü verilecektir. Beyaz kumandanın analog drift sorunundan dolayı sol analog motoru değişimi yapılmıştır. Siyah kumanda herhangi bir tamir görmemiş, içi açılmamıştır. Sürekli kabloyla kullandığımdan batarya sağlıklarının iyi durumda olduğunu tahmin ediyorum.
Kutu içeriği tamdır, iç karton ve kitapçıklar eksizsizdir. Orjinal Güç kablosu, şarj kablosu ve hdmi kablosu verilecektir. Hdmi kabloya duvardan boya sürülmüş. kablo üzerinde az leke yapmıştır. Herhangi bir arızası yoktur. Düzgün çalışıyor.
Kargo ile göndermeyi düşünmüyorum. İstanbul Eyüp stadı önü elden teslim edebilirim.
saygılarımla.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.