Şimdi Ara

SATILIK PS4 Watch Dogs (2.Bölge PAL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #PS4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba Arkadaşlar,

Bitirmiş olduğum kutulu 2. bölge PAL PS4 Watch Dogs oyunumu satıyorum. Kutu kitapçıkları tam, cd ve kutusu hasarsız ve çiziksizdir.

İstanbul içi yer uygun olursa elden teslim edilebilir. sanalpazar ilanı isteğe göre açabilirim. sanalpazar olmazsa önce havale sonra kargo şeklinde olur.

Fiyat: 90 TL (Kargo alıcıya aittir) / İndirim için istekte bulunmayınız lütfen.

Not: İçindeki kod ayrı bir hesapta kullanılmıştır. Alan kişiye o hesabta verilecektir, kod içeriğini indirebilmesi için.

Herkese iyi günler dilerim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aquila-1903 -- 24 Temmuz 2014; 16:56:54 >

• 2. bölge ne oluyor dostum açıklarmısın? Mesela benim ps4üm amerika gelişli çalıştırmaz mı ?
  • Hocam ikinci bolge avrupa bolgesinin oyunlari oluyor. Her bolgenin oyunu her bolge playstation da sorunsuz calisiyor. 2. Bolgede turkce destekli oyunlari turkce oynayabiliyorsun, fakat 1. ve 3. Bolge oyunlarda ayni oyunu turkce oynayamiyorsun. Watch dogs un zaten turkce destegi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aquila-1903 -- 15 Ağustos 2014; 11:32:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 PS4 KUTULU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.