Şimdi Ara

Satılık PS4 Killzone Shadow Fall Sıfır 100 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #PS4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar elimde PS4 Killzone Shadow Fall Orjinal henüz hiç kullanılmamış ambalajında oyun var. Oyuna 100 TL istiyorum.Pazarlıksızdır. Oyunu İstanbul içerisinde elden teslim edeceğim. Anadolu yakasında Kartal tarafındayım. Kartal adliyesinin karşısında sayılırım. Eğer ilgilenenler varsa özel mesaj ile iletişime geçebilirler.

Oyun TÜRKÇE ve PAL' dir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sıfır elimde sony mobil sarj cihazı var.
    http://www.hepsiburada.com/liste/sony-mini-sarj-aleti-cp-els-beyaz/productDetails.aspx?productId=telsarjminisony&categoryId=60004584

killzone alıp uzerıne 40tl versem uydun mudur?

80 90tlden satanlarda var oyunu 100tl cok olmuş biraz hocam neyseki istanbuldasın bende e-5 uzerınde goztepe optımumun oradayım. gerekirse adliyeye yollarım orada arkadaşlar var. onlar sızden teslım alırlar

• Hocam ben işin ticaretini yapmadığım için yalnızca elimdeki ürünü satmak istiyorum. Şu an elimde bu var ve 100Tl fiyattan satıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P@ntera -- 17 Nisan 2014; 13:57:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: P@ntera

Hocam ben işin ticaretini yapmadığım için yalnızca elimdeki ürünü satmak istiyorum. Şu an elimde bu var ve 100Tl fiyattan satıyorum.

bende ticaretini yapmıyorum hocam ev kullanıcısıyım ama aldıgım oyun ingilizce cıkınca elımde patladı bendekı kıllzone
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.