Şimdi Ara

SATILIK PS4 + GTA 5 + LAST OF US

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, konsolumu şehir dışında okumam sebebiyle yeterince vakit ayıramamdan ve başka ihtiyaçlarım bulunmasından ötürü satıyorum. Konsolu Türkiye'de ilk çıktığı gün Teknosa'dan aldım ve o günden bugüne gözüm gibi baktım ve hiçbir sorun yaşamadım. Kasım ayına kadar Sony Eurasia garantisi devam etmektedir.

Fotoğraflarda da göreceğiniz gibi konsol hep açık havada çalıştı ve yoğun, basık bir ortamda aşırı ısınması gibi bir şey söz konusu olmadı. Kullanmadığım zamanlarda da fotoğraftaki gibi her daim üstü kapalıydı. Dualshock 4'ün sol sticki dedikodularında döndüğü gibi açılabileceğini bildiğimden çok dikkatli kullanmaya çalıştım fakat 8-9 ay sonra ne kadar dikkat etsem de benim gamepadimde de ufak bir açılma yaşandı ve sonra direk silikon ile kullanmaya başladım. Konsolun soldaki açılabilen parlak tarafında ufak çizikler bulunmaktadır ve konsolun içi hiç açılmamıştır. Başka herhangi bir sıkıntısı bulunmamaktadır gayet temiz bir makinedir.

Makine ile ilgili her şeyi açık yüreklilikle belirttim. Her türlü sorunuz için mesaj atabilirsiniz.
    Konsol ile birlikte GTA 5 ve Last of Us Remastered oyunlarını da beraber satacağım. Ayrı ayrı satılmayacaklardır.
    İstanbul içi elden satabilirim. İstanbul dışı için kargo alıcıya aittir ve önce havale daha sonra kargo şeklinde olabilir.

Fiyat 1200 TL.

SATILIK PS4 + GTA 5 + LAST OF US SATILIK PS4 + GTA 5 + LAST OF US SATILIK PS4 + GTA 5 + LAST OF US

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifeforest -- 27 Haziran 2015; 15:11:43 >

• İphone 4s üzerine nakit düşünür müsün?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özel mesaj gönderildi, iyi alışverişler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK LAST OF US 2
    geçen ay açıldı
    Last of us 2
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.