Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK PS4 DnR Dan ALINMA Satın Al 19 Mart 2015 23:22 1 1 SATILIK PS4 DnR Dan ALINMA Arkadaşlar merhaba , 08.09.2014 de DnR dan aldığım 500GB Destiny Playstation paketimi satıyorum . Satma sebebim PC ye kaymış olmam. Cihazda kozmetik hiç bir hasar yoktur en ufak bir çizik bile yok , İstanbul için elden inceleyip alabilirsiniz . Sanalpazar ilanı açabilirim + %5 komisyonuda ekleyerek . Türkçe The Last of US Watch Dogs Shadow of Mordor (PSN üzeri) Driver Club (PSN üzeri SEC hesap) Bunlar cihazın yanında vereceklerim. Birde cihazın içinde; FIFA15 NBA2K15 CoD:AW FAR CRY4 YÜKLÜDÜR ONLARIN DAHİL OLDUĞU HESAP SİLİNMİŞTİR. Cihazda yüklü olduğu için direk kendi hesabınızdan alıp hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Cihazın resimleri : Kolda sol analog da çok hafif bir soyulma var kesinlikle kullanışı etkilemiyor , istenirse detaylı fotolarını çekip yollayabilirim. Fiyat olarak istediğim 1300. TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM TEKLİFLERİNİZİ PM İLE YAPARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM İyi günler herkese.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Mart 2015 Satıldığı Şehir : İstanbul,Beykoz Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK PS4 DnR Dan ALINMA Satılık 120 GB ELITE XBOX BOL AKSESUARLI (SATILDI) 3DS REFERANS İLANI CoD BOPS - Geow Triple Pack {Referans İlanı]
Arkadaşlar garanti 20 marta kadar yazmış yanlış o , aldığım tarihten itibaren 2 sene sanırım onu tam olarak bilmiyorum ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK PS4 DnR Dan ALINMA Satılık 120 GB ELITE XBOX BOL AKSESUARLI (SATILDI) 3DS REFERANS İLANI CoD BOPS - Geow Triple Pack {Referans İlanı]
Telefon numarasını yanlış gridiğim için hakkım dolmuş değiltiremedim konuyu . CİHAZ "ereneren" ADLI ARKADAŞA SATILMIŞTIR İLAN KAPATILABİLİR ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK PS4 DnR Dan ALINMA Satılık 120 GB ELITE XBOX BOL AKSESUARLI (SATILDI) 3DS REFERANS İLANI CoD BOPS - Geow Triple Pack {Referans İlanı]