Şimdi Ara

SATILIK PS3 SLIM 120 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 yıl önce aldığım PS3 SLIM 120 GB cihazımı PS4 aldığım için satıyorum .Cihazın versiyonu CEHCH - 2004A dır ama ben online oyun oynadığım için KIRDIRMADIM.

Cihaz ilk alındığı gün gibi tertemizdir hiç bir arızası veya sıkıntısı yoktur , tamir görmemiştir , kutusu kullanım kılavuzu ve tüm aparatları mevcuttur . Cihazla birlikte 2 adet kol verilecektir; kollardan biri orjinal kolu (4 yıl kullanıldığı için biraz kirli ve yıpranmıştır fakat yalama olmuş basmayan herhangi bir aksamı tuş analog vs yoktur), diğer kol ise sonia marka kablolu neredeyse hiç kullanılmamışdır.

PS3 'e ek olarak PS3 move starter pack(Move Motion Controller+Kamera+Starter Disc) vardır aynı şekilde kutusu , kullanım kılavuzu mevcuttur neredeyse hiç kullanılmamıştır ilk aldıgım 1-2 ay kullandım o kadar tertemiz durumdadır.

İnternet üzerinden alışveriş yapmak isteyenler için gittigidiyor üzerinden ilan açılır kargo alıcıya aittir .Gittigidiyor ilanı için %5 (gittigidiyor kesintisinin yarısı) fiyatlara eklenir.

İlgilenen arkadaşlar pm atabilir ama lütfen ölücüler yazmasın fiyatlar aşağıdadır...

PS3 SLIM 120 GB + KOLLAR + HDMI kablo-> 550 TL

Move Starter Pack-> 80 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ereneren -- 14 Şubat 2014; 17:10:16 >
  • ereneren E kullanıcısına yanıt
    Sizden gelen pm yok hocam
  • Anlasilmis yarin arkadastan alinacaktir....eryamanda alinacaktir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetoz38 ile anlaşılmıştır satış yarın gerçekleşecektir ...
  • Satış gerçekleşmiştir herkese iyi alışverişler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ps3 slim 40 gb + 2 oyun
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.