Şimdi Ara

SATILIK - PS3 Oyunları (MGS5, Dragon Quest Heroes, Ghost Recon ve Diğerleri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #PS3 Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Elimdeki fazlalık PS3 oyunlarını satmak istiyorum. Oyunların fiyatlarını aşağıda görebilirsiniz. İster havale ile, ister site komisyonunu eklemek kaydıyla satış sitelerinden GET ile, isterseniz de İzmir içi elden teslim alabilirsiniz. Rezerve yapmıyorum. Kargo işlemlerini de sadece Yurtiçi Kargo ile yapabiliyorum, alımınızı ona göre yapın lütfen:

METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN: Sony Playstation 3 için konsolun (hatta bana göre oyun tarihinin) en iyi oyunlarından biri olan efsane Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Oyun oriijnal ve Avrupa bölge olup oldukça temiz durumdadır. Kutu üzeri dili İspanyolca olmasına rağmen oyun %100 İngilizcedir, bizzat bitirdiğim oyunumdur. Oyunun butonlarını gösteren İspanyolca mini kitapığı, Day One Edition kodları kartları (kodlar kullanıldı mı bilmiyorum) ve hatta çift taraflı İngilizce haritası bile mevcuttur. Piyasada her geçen gün azalan bir oyundur ve oldukça temiz durumdadır. Kaçırmayın derim - 60tl

DRAGON QUEST HEROES (NADİR): Oyunun PS3 versiyonu sadece Japonya'ya çıktığı için oyun Japonya bölgedir. İngilizcesini arasanız da bulamazsınız yani. Kutulu-kitapçıklı olarak eksiksizdir. Düşük adette üretilen değerli bir oyundur, fiyatına kendiniz de bakabilirsiniz - 90tl

GHOST RECON FUTURE SOLDIER & ADVANCED WARFIGHTER 2: Her ikisi de orijinal, İngilizce, kutulu-kitapçıklı ve temiz oyunlardır. Oldukça zevkli shooter oyunlarıdır. Fiyat ikisi için toplam fiyattır - 40tl

SINGSTAR VE MOVE STARTER: Playstation Move Starter, Singstar 1 ve Singstar 2 oyunları ise kutulu fakat kitapçıksızdır. Singstar 2'nin içinde 2CD vardır. Hepsi toplam 20tl

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.