Şimdi Ara

SATILIK PS3 GOD OF WAR III 20 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba
    PS3 GOW 3 oyun satılıktır
    Ek detaylar da vermek isterim en azından pm atmadan once bir dusunulesi gelebilir.

Bu ilana ozel bilgilendirmeler

oyun blu-ray disktir
    blu-ray disk sony'in basımıza musallat ettiği bir tur yazılabilir medyadır
    Urunun hangi fabrika ve ulkede uretildiği hakkında bir malumatım yok ancak uzerinde 2 yazan bir dunya grafitisi var sanırım 2.bolge :)
    Oyun Maalesef tek oyunculudur ama ps3 basarımları bulunmaktadır :)
    cizik yoktur
    kutu ezik degildir
    içerigi tamdır :)
    saturn'den alınmıstır
    Ciktigi ilk gun alinmistir platinium degildir ne farkederse
    slim ps3 te kullanılmıstır
    ps3 'e takılmayalı 1 yıl olmustur
    bu esnada evde bulunan kasada şaka şaka cekmecede durmustur :)
    Ev bahcelievler dedir iklim yazları nemli ve sıcak kısları duruma gore cok soguk olabilir.

Fiyat 20 TL

Bu ilana ozel alısveriş kuralları (bu ilan sayesinde yasadıgım tecrubeleri kurallara dokuyorum :) )
    - Takas yoktur olmayacaktır
    - İndirim yoktur olmayacaktır :) daha onceden oyunu oynamıs yada bitirmiş olmanız yada ilk defa oynayacak olmanız indirim sebebi olamayacaktır
    - Odeme nakit yada hesaba olacaktır
    - Müessesemizde ücretsiz rezervasyon için yer kalmamıştır rezervasyon bedeli 20 TL dir aaaa o da ne oyun da 20 tl miş hay allah bak sen şu işe
    - Printer larda kullanılan bir ozellik olan ve bilgisayarcıların bileceği FIFO kuralı uygulanacaktır (Hesaba parayı ilk gonderen oyunu alır)
    - Elden teslim etmek tercih sebebidir lokasyon B.evler Basın sitesi otobus duragıdır. aksi durumda kargo yurtici kargodur - ptt ctt moto kurye vb transfer firmaları kullanılmayacaktır.
    - İstanbul içi 25km 'ye kadar elden teslim etme opsiyonu vardır :) sadece hafta sonu olabilir özel araçla kapınıza kadar getirilir fiyat sabittir 60 TL çıkış noktası B.evlerdir km hesabı google maps uzerinden yapılacaktır not : Kopru geçiş ucreti fiyata dahildir.Nakliye ve urun bedeli oncesinde hesaba yatırılmalıdır.
    - Odeme yapamayacaksanız hesap numarası ve benzeri bilgileri istemeyiniz.
    - Sanalpazar ilanı acabilir hale geldim isterseniz ilan acabilirim :)
    - Akıl yaşta değil baştadır felsefesini tercih etmek istediğimden mantık cercevesinde ve kararlılık arzeden pm ler atınız.

Buda oz eleştiri :
    20 TL lik oyun için pm ler aracılıgı ile edindigim tecrubelerimi buraya yazdıgım için kendime soruyorum ne ugrasıyorsun bu işle ver birine gitsin :)
    zaten oteki ilana da bundle ettim (Bundle etmek demek bir ürünün yanında diger urunu promosyon olarak vermek)
    hadi kolay gele.

Cok emin olmamakla birlikte sorularınız olursa ve halen alısveriş yapmak istiyorsanız bir pm kadar uzaktayım
    Ancak şunu da belirteyim ilandan anlamış olacağız üzere kayış koptu :) cevap veririm vermem satarım satmam bilemiyorum

Bu arada Zeki Müren'de bizi görecek mi ? inan bilmiyorum ama okuyorsa eminim gülüyordur :)

Onemli not : Aklıma geldikce sevdiğimiz kardeslerden oneriler geldkçe ilan geliştirilecektir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necropotance -- 8 Eylül 2013; 23:05:15 >

• alıcıyım oyun durumu temizmi pm atar mısın
  • Oyun bluray'i temiz ve kutusu sorunsuz
  • satış olmadıysa PM'den görüşelim , talibim..
  • Bugun gorustugumuz kontra41 e satildi odeme sonrasi kargolanacak son durum bu sekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün henüz satılmamıştır
    almak isteyenler mesaj atabilir.

Bu arada sanalpazar da acmıstım ama biri kazayla alır ugrasamam diye kaldırdım isteyene yeniden listelerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necropotance -- 4 Eylül 2013; 0:28:25 >
  • adam size özgeçmişini vermiş daha ne yapsın gow 3 20 lira alın oynayın oynamadan ölmeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.
    Oynamasam kesinlikle alırdım. Uğraştırmazdım sizi hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun satılmadıysa talibim. PM yada telefon numaramdan ulaşırsan sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.