Şimdi Ara

SATILIK PS3 320GB (Fiyat güncellendi!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 21 Nisan 2011 tarihinde aldığım PS3 ' ü satıyorum.
    Geçen 4 aylık sürede toplam oynadığım saat maximum 4'tür. Ürün 0 gibidir. 20 aylık garantisi devam ediyor. Bütün kitapçıkları, belgeleri, kutu içeriği elimde mevcut. Tek bir oyun almıştım ve başka oyun alamadım vakit bulamadığımdan dolayı. Onu da çok az oynadım. Zaten 1-2 aydır falan hiç açılmadı.
    PS 3 320GB klasik paket içeriğine ek olarak bir adet Dual Shock 3 orijinal joystick, Assasins Creed : Brotherhood ve altın uçlu HDMI kablo verilecektir.

Fiyat : 750 TL.
    Ulaşmak için pm atabilirsiniz.
    Fiyatı değiştirdim piyasanın üzerinde olduğu kanaatine vardığım için. Yeni bir sistem toplayacağım için bu fiyatın altına vermeyeceğim.Pazarlık yoktur

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhius -- 24 Ağustos 2011; 0:46:38 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürünü o fiyata satmanız mümkün değil. Girin gittigidiyor.com'a ya da diğer sanal satış yapan sitelere.Oradaki fiyatları inceleyin.
    diğeri 3.50 versiyon temiz orjinal ilk elden (benim) fifa11 + 2 oyun. 375 tl.

ikiside fat kasa. bende slim kasada var. fazlalıktan bunları sattım. 1 yıldır boş duruyorlardı. inan wireless çekim gücünün dışında hiçbir fark göremedim fat ile slim arasında. 10 tane oyun oynadım dolan hdd 50-60gb.

tabiki farklar vardır ama şimdi 3oyunlu sıfır makine 1000tl alana kadar. oyun aynı başı aynı sonu aynı. yani 350-400e ucuzu varken aynı işi gören 900-1000tlye makine almak mantıksız. ...para çok değilse.
    bunların tamiride mümkün artık eskisi gibi değil. ilan verirken bakıyorum bazıları uçmuş gerçekten.

size tavsiyem ilanları satılanlar ve satılamayanlar olarak ayırın ve satılan ilanları kendinize referans alıp bir fiyat koyun.

slim kasanın 2. el ederi bence 500 dür. oyun kol vs de varsa 600ü geçmemeli. çünkü 700e sıfırları fırsat vs bulunabiliyor.

• 1- slim ile fat arasında daglar kadar fark var. Fat elbelette tahmını sure 2.5 yıl bozulacaktır. Slimin bozuldugunu görmedım.
    2-Ürün sıfırdan farksızdır. 720 ürünün sıfırı, 100 ds3, 60 ac brotherhood, 30 hdmı kablo. En ucuz halıyle 910 yapar.
    3- Garantısız 3 yıllık slımler 600 eder bu dovız kurlarıyla en fazla.
    4- Lütfen olu fıyat vererek ılanı kırletmeyın.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Orijinalden alıntı: can_gsl_142

1- slim ile fat arasında daglar kadar fark var. Fat elbelette tahmını sure 2.5 yıl bozulacaktır. Slimin bozuldugunu görmedım.
    2-Ürün sıfırdan farksızdır. 720 ürünün sıfırı, 100 ds3, 60 ac brotherhood, 30 hdmı kablo. En ucuz halıyle 910 yapar.
    3- Garantısız 3 yıllık slımler 600 eder bu dovız kurlarıyla en fazla.
    4- Lütfen olu fıyat vererek ılanı kırletmeyın.

hocam yukarda bir tavsiye isteği var. buna kirletme denmez. ayrıca diğer ilanlara baktınızmı? istenen değil, satılan fiyatlara?

fatlar bozulsa bile tamirinide üstüne koysan 350 ye aldığın slimi 600-700e mal etmen imkansız. fakat siz 910 tlden bahsediyorsunuz. aynı oyun, aynı baş, aynı son. makine olduğu yerde duracak. bendede şu anda slim var. slim tek alma sebebim wireless bağlantısının kapsama alanının daha fazla olmasıdır. modem-ps3 arasında mesafeden dolayı çekim gücü zayıf alıyordu. onun dışında hiçbir sakıncası yok. dediğim gibi bozulursa yapılıyor yinede daha ucuz.

kur diyorsunuz ama yaz tatili bitiyor. bayramdan sonra makine satmak zorlaşır. okullar açılıyor. bayramda kampanyalar olacaktır. bunların hepsini alıcılar takip ediyor. satıcınında farkında olması gerekir bence.

hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 24 Ağustos 2011; 2:39:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam fatlar tamır edılıyo 1 ay sonra yıne bozuluyo. Neyse fıyat revıze edıldı zaten bırazda pazarlık payıyla satılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_gsl_142 -- 24 Ağustos 2011; 13:23:11 >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.