Şimdi Ara

SATILIK PS3 320 GB PAL/GO +60 OYUN 700 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ürün istanbul içerenköyden satılıkdır.Herhangi bir şekilde takas söz konusu değildir.

320 gb ps3 pal slim spot 4 aylık 8 ay daha kahraman elektronik garantisi devam etmekde ,kutu ve kutu içeriği tamdır versiyonu 3,41 dir.Çok az oynanmıştır.
    Ayrıyetten cihazla beraber 500 gb hddd verilecekdir. Hdd oyun doludur.
    harici Hdd ve ps3 e yüklü 60 a yakın oyun vardır.
    Bilgisayar topladığımdan konsol boşa çıktı yaklasık 1,5 aydır kutusunda yatmakda
    .Cihazla beraber 1 adet south africa 2010 oyun verilecektir.
    Alan arkadaşın 2 yıl oyun almasına gerek yoktur.
    1 adet HDMI
    Kutusu kitapçıkları felan herşeyi durmakta çok temiz cihaz
    ürün için istediğim fiyat 700 tl dir.

Satılana kadar günceldir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerMeister_ -- 9 Nisan 2011; 17:47:29 >

• forum admini bile jb'li makina satarken benim dün açmış olduğum satış ilanı neden siliniyor anlayabilmiş değilim.
    Fw li xbox, wii satmak serbest jb li ps3 satmakmı yasak ? Nedir mantık anlamadım.İlanımı silen admin pm den bilgiledirirse çok mutlu olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalender2238

forum admini bile jb'li makina satarken benim dün açmış olduğum satış ilanı neden siliniyor anlayabilmiş değilim.
    Fw li xbox, wii satmak serbest jb li ps3 satmakmı yasak ? Nedir mantık anlamadım.İlanımı silen admin pm den bilgiledirirse çok mutlu olacağım.

JB'yi bilmiyorum ama CFW'li olsa silmezler sanırım (3.55 CFW). Çünkü 3.55 CFW'li PS3 veya CFW'li PSP garanti dışı bile kalmıyor (Sony Eurasia'dan tecrübe ile sabittir) belki de makineden değilde, yanında verdiğin oyunlardan dolayı siliyor olabilirler.
    Kolay gelsin
  • takas yoktur satış güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.