Yeni evliyim ve artık oyun oynayamıyorum. Bu nedenle daha taksitleri bitmeyen cihazımı satıyorum.Gold bilgisayardan geçen yıl aldım ve 1 yıl garantisi devam ediyor. 2 adet orjinal joystick. 26 orjinal oyun.(blu ray disc olmayanlar ilk 10 tanesi playstation store den ücret karşılığı indirilmiştir. Hiçbiri demo oyun değildir. Full sürümleridir. kalan 16 oyunda playstation plusdan indirilmiştir ve hepsi full sürümlerdir. plus üyeliği 4 -5 ay daha devam ediyor. dileyen olursa iletişime geçsin 1 yıl daha uzatabilirim. Ayda en az 3 oyunu ücretsiz indirebiliyorsunuz) . Sürekli internete bağlı olarak kullandım . Çoğu oyunu online oynuyorum.Yani kırılmış ürünlerle karıştırmayın. Tüm oyunlarım orjinaldir ve çoğunu playstation store den indirdim. Listelediğim fiyatla sadece oyunları bile alamazsınız. İddaa ediyorum Türkiyede daha uygun fiyatlı ve daha temiz bir ürün bulamazsınız. Kabloların poşetlerine kadar tüm aksesuarlar aynen duruyor. Zaten satın aldığınızda bunun keyfini yaşayacaksınız.)
PES12 orjinal blu ray disc UNREAL TOURNOMENT III orjinal blu ray disc GRAN TURISMO 5 orjinal blu ray disc SUPER STARDUST HD TOPSPIN 4 WIPEOUT HD CRYSIS 2 (TÜRKÇE SESLENDİRME) INFAMOUS : FESTIVAL OF BLOOD(TÜRKÇE SESLENDİRME) INFAMOUS INFAMOUS 2 (TÜRKÇE SESLENDİRME)
PLAYSTATION PLUS OYUNLARIM:
MOTORSTORM APOCALYPSE QUANTUM CONUNDRUM VANQUISH LIMBO OKAMI HD LORD OF RINGS: WAR IN THE NORTH THE CAVE SLEEPING DOGS LITTLE BIG PLANET 2 MASS EFFECT 3 GOD OF WAR PINBALL ARCADE DEAD OR ALIVE 5 JOE DANGER 2 GUARDIANS OF MIDDLE EARTH F1 RACE STARS