Şimdi Ara

SATILIK PS3 250 gb ve EXTRALAR (bakmadan geçmeyin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlylegend -- 11 Aralık 2014; 20:00:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• gerçektende 750tl ye fırsat bir ilan slım kırık ps3 ler 600tl seviyelerinde gezinirken bu fiyata fazla durmaz kanısındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahan_yel

gerçektende 750tl ye fırsat bir ilan slım kırık ps3 ler 600tl seviyelerinde gezinirken bu fiyata fazla durmaz kanısındayım

Aynen abi sana Şiddetle Katılıyorum
    Hardisklerin fiyatı da bence çok uygun
    Fırsatçı arkadaşlar kaçırmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski kasa makine için fiyat yüksek geldi siz bilirsiniz sonuçta o kasalarda kırmızı ve sarı ışık problemi riski var .....
  • onlylegend kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Konu başlığınız sattığınız ürünler ile ilgili ve açıklayıcı olmalıdır.

Lütfen konu başlığını değiştiriniz.

İyi forumlar,
  • yorum yapan baltacı arkadaşlar 3 ay ben arkadaşıma cihaz baktım bulamadım kendi cihazımın ne olduğunu ne edecek olduğunu biliyorum ve bu temizlikte şuan piyasada yok işinize gelmiyorsa görmezsiniz yalandan yorum yapıp milleti gaza getirmeyin.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: onlylegend

yorum yapan baltacı arkadaşlar 3 ay ben arkadaşıma cihaz baktım bulamadım kendi cihazımın ne olduğunu ne edecek olduğunu biliyorum ve bu temizlikte şuan piyasada yok işinize gelmiyorsa görmezsiniz yalandan yorum yapıp milleti gaza getirmeyin.

İlk 2 yorumcu ölücü spotçu zaten her ilanda pusudalar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Bunlar daha iyi günlerimiz dua edinde ölücü dediğiniz biz tüccarların işi gücü ras gitsin yoksa ps3 leri burada 200den bile satamazsın
    Biraz mantıklı düşünüp saygı göstermenin zamanı geldi
    Yoksa ereneren i bile mumla arar durursunuz arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: karahan_yel

Bunlar daha iyi günlerimiz dua edinde ölücü dediğiniz biz tüccarların işi gücü ras gitsin yoksa ps3 leri burada 200den bile satamazsın
    Biraz mantıklı düşünüp saygı göstermenin zamanı geldi
    Yoksa ereneren i bile mumla arar durursunuz arkadaşlar

Sadece güldürdünüz benni siz değilmisiniz bir ürüne değerinden düşük teklif veren ve forumda bütün 2.el cihazları atıyorum 350 tl koyulmuş bir ps3 ü pm atıp 200 tl eder diyip alıp 400 450 tl satanlar sizler değilmisiniz neyin kafasını yaşıyorsunuz siz neymiş 200 tl bile satamazmışız bırakın bu palavraları siz şu spotçular forumdan elini bir çekse piyasada her ürün hakkettiği değerde ve herkesin tatmin olucagı fiyatta satılır alanda satanda memnun olur ama sizler piyasayı altüst ediyorsunuz kabullenin bunu.Fazls söze gerek yok.Hadi iyi günler.

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    biz değiliz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahan_yel -- 14 Aralık 2014; 19:42:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.