Şimdi Ara

Satılık PS VITA Wi-Fi.. !! 290TL.. !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Elimde denemek için alıp kullanmadığım bir adet ps vita bulunmakta.. Türkiyeden alınmış tr garantisi vardır ancak bitmiş olması lazım garantisinin.. 1senedir bende cihaz uncharted oynadım sadece ,onun dışında bir köşede durmakta..

Yine forumdan almıştım fazlasıyla temizdir kılcal çizik dahi yoktur .. Kozmetik olarak 10 üzerinde 9.9 diyebilirim..

Yanında 4gb kart+ Koruma kabı+ Fifa soccer oyunu vardır..

Şarj adaptörü,kutusu,kabloları,kartları eksiksizdir..

Tek ve son fiyat 300TL'dir. İlla pazarlık yapcam diyen için son fiyat 290liradır..

Daha altı tekliflerinizi cevaplamayacağım maalesef.. satılmazsada bu fiyata durur bir kenarda,kimseye zararı yok (:

Takas yoktur..
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 10 Mayıs 2014; 20:23:05 >

AlışverişYaptıklarım :BeyazBüyü,Speed-Step,fenomenhaa,Baykaya,cafesnet,kesker,java,arbiter,pSyCo,x-gen,vitro,lazo,Khalkedon,twwrx,highend,Danielmarcos,Biruzec,$idikli,halvet,ajmet,imaginary,Spica,baha,Meneme2002,niyatovic
    o2lisu,Kehribar,apache,Erdemliol,serdar1soz,aeneis,desparatto,nezarruzi,toonjai,magiK,ONIONBUD,tansel,teknikel,truth,s!nan,brtana,trqx,unformat,gökhan_53,ryan cohen,demircibu,Cry Of Cyrus.vitaly_cl,DARTHNAZİ,sierra,cuh65,goblin,kortin,toshieee,eci_i,zee,candostum,expro,driver555,omersener,tuncayantar,zatoci,selweLs,mazhar,Supremum,palet,TцGy ,s@n@ne,eskobar35,saydam,kyorhan,habecan,efece,Alperileri,Timeguard,halitk,sarpuli,wwwengin,pLayer,z.x.c,sentanno,nesferato,skinny,mece,DarthVaderRSi,asefik,süsse,SayGili ,meroboy,imuratk,byRamo Nickini unuttuğum onlarca kişi (:

• fiyat çok iyi hayırlı satışlar

Düşünüyorum, niyetim ciddi :P

PM.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l3g3nt -- 11 Mayıs 2014; 23:42:36 >
  • takip
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.