Şimdi Ara

[SATILIK] Powercolor HD 5850 PCS+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temiz kullanılmış stabil bir karttır. Gtx 760'a geçtiğim için satmaya karar verdim. Bf3'ü high'da rahatlıkla güzel fps değerlerinde oynatmaktadır. Bilenler bilir bu kartlar 6850'lerden daha iyi diye zamanında bunları tercih ettik, tercih edenleri de yarı yolda bırakmadı.
    Fiyatı 180Tl
    Dükkanımdan diğer ürünlere de göz atarsanız daha da uygun alma şansı doğabilir. Şimdiden hayırlı olsun.

http://www.powercolor.com/global/products_features.asp?id=216

Aşağıdaki linkte oyun performanslarına göz atabilirsiniz.
    http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_5850_PCS_Plus/2.html

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arathorn55 -- 25 Ekim 2013; 1:54:04 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • pm cevaplandı. satış devam.

• arathorn55 kullanıcısına yanıt
    bende var güzel kart
    @arathorn55
  • kardeş gtx460 ı satıcam bu ayın 4 ünde satılmazsa o zamana kadr kesin alıcıyım

takas varsa gtx460+ 70 YL veririm
  • Ekran kartıyla takas düşünmüyorum. Satılmazsa kısmet diyelim. Teşekkürler.

• garantisi olmuş olsa bu fiata hiç durmazdı satılırdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

garantisi olmuş olsa bu fiata hiç durmazdı satılırdı

HD5850'nin garantilisini bulamassın..
  • quote:

üzerine 3 nesil çıkmış kartın garantilisini aramak

(nesil kavramı kötülemek amaçlı kullanılmamıştır gayet iyi karttır 7790 ayarındadır)
  • Teşekkürler arkadaşlar dediğiniz gibi garanti durumuna hiç bakmadım ancak tabii ki garantisi olduğunu sanmıyorum. Geçen sene 4850 vardı onu sattım mesela gayet sorunsuz çalışıyor zaten bu aletler senelerce çalışmaktalar çünkü dönemin üst seviye kartları.
    Bu kart ile daha öncede yazdığım gibi bf3ü high'da bf4'ü de mediumda rahatlıkla oynadım işlemcim i5 2550k. Bunun yanında çalıştırmayacağı oyun olmayan bir kart. En kötü mediumda oynatır. Sıcaklık değerleri ve ses olarakta beni tatmin etmiştir. PCS+ 5850 serisinin güzel bir modelidir. İhtiyacı olanın işini görecektir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

quote:

üzerine 3 nesil çıkmış kartın garantilisini aramak

(nesil kavramı kötülemek amaçlı kullanılmamıştır gayet iyi karttır 7790 ayarındadır)

4850lerde hala sıfır bulunuyor piyasada hatta forumda biride satıyor sıfır olarak . benim anlamadığım nokta şu bu kart hala neden satılıyor. eski bir kart güncelliğini yitirmiş.. herhalde zamanında çok üretim yaptılar hala eritemediler...
    bu arada fiyat için takip..

• TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    4850'ler eski bir kart ama oyun serisi ve iyi bir kart olduğu için hala bir çok kartın üzerinde bu yüzden alıcı bulabilir. Ancak sıfırını bulmanın dediğiniz kadar kolay olduğunu sanmıyorum. Evet arada çıkabilir ama tükeniyor. 5850 ile karşılaştırılamaz orası ayrı, ben 4850 ile bf3te low zor oynarken 5850 ile high oynuyordum hatta ultrayı zorluyordum bazı ayarlarda.

• arathorn55 kullanıcısına yanıt
    bizim burdki toptancıda var hocam internette araştırdığınızda bir çok sitede bulabilirsiniz hepsiburada teknobiyotik vatanda kalmamış :) ayrıca bizim burdaki toptancıdada var dediğiniz gibi eski bir kart ama hala satılıyor ben bundan şunu çıkartıyorum ya bizim mağazalar gereğinden fazla stok almış ve eritemiyorlar yada bu kart dünyada çok üretilmiş ama satılamamış... birkaçyerde nvidia gt 630 muydu neydi 128 bit lik bir kart ona bile geçiliyordu..

5850 efsane bir kart oldu yaklaşık 3-4 yıl kullandım msi twinfrozer harika birşeydi bir anlık gaflete kapılıp sattım.. şimdi gtx 760 var asus du2
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    bende de aynı kart var hocam o yüzden 5850'yi satıyorum :) hatta yanında oyun da verdiler alırken. 5850'de hiç overlock denemedim ihtiyaç duyup ama 760'ta denemeyi düşünüyorum 770'e bi nebze yaklaşabilmek için :) sizin kullandığınız bir ayar var mı?

• valla ne desem yalan olur hocam over clocktan pek anlamam hadi işlemcide bir nebze yapılıyor ama ekran kartında hiç girmedim o işe zaten hali hazırda iyi iş görüyor
  • bu fiyata satman zor, ben kaç zaman önce 200 e zar zor satmıştım..
  • Kart temiz gözüküyor , iyi satışlar.
  • Takip. Eğer fiyatta revize ve get olursa talip. :) Hayırlı satışlar.
  • :D güzel kart 5870 var bendede çöp die depoda sürünen 5850 uymayanları bile 5830 die çıkarıp ekmek peynir gibi sattılar yani kalkıp çöptekileri çıkarıp 5810 die çıkarsalar gene satar salam malzeme
    hayırlı satışlar.
  • pm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.